/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Több mint 40 ezer LED borítja ezt a Lexust – videóval

2016. december 08. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A japán prémiummárka feldíszített egy új IS modellt nem kevesebb, mint 41 999 darab RGB LED-del. Az autót így Dua Lipa – Be the One című kislemezéhnek klipjében is használják 3D-s kivetítőnek. Ha egyesével egymás mögé tennénk a diódákat, 800 méter szalagot kapnánk.

Szokatlan, ám ötletes módon igyekszik említést tenni ráncfelvarrást kapott IS szedánjáról a Lexus.

A japán gyártó 41 999 darab LED-et helyezett el egy ilyen modellen, hogy ezzel fejezzék ki az autó színes egyéniségét. A színváltó fénykibocsátó diódákat 800 méter szalag köti össze és összfogyasztásuk 3000 watt.

A fényjáték ráadásul három módot ismer, így az „Attract” finoman hullámzó színekkel operál, a „Gesture” felismeri a mozdulatokat és azoknak megfelelő fényjátékot generál, mag a „Music Víz” az adott zene ritmusára pulzál. Az autó egyébként Dua Lipa – Be the One című népszerű számában is megjelenik, ahol szerves részét képezi a videónak. A művészi alkotásról alább tekinthető meg két videó – a második az imént említett zenei klip.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/