/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Toyota GT86 „giccs edition”

2023. március 14. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A Toyota GT86, más nevén Subaru BRZ (esetleg Scion FR-S) egy szép idomokkal megáldott sportkupé, amely gyári változatban is kiemelkedik az autók tömegéből. Eme példány tulajdonosa viszont gondoskodott arról, hogy mindenki az ő autóját nézze. Nem biztos, hogy jól tette.

Mintha a Homasitában lett volna kiárusítás króm kiegészítőkből, úgy felaggatta egykoron csak Toyota GT86-ként létező négykerekűjét egy texasi tulaj.

Nem tudjuk, hogy a Halálos iram első részeinek nagy rajongója vagy csak szereti a csillogást, mindenesetre nehéz elmenni a kupé mellett úgy, hogy ne csavarja el az ember tekintetét. Ám esetünkben ez nem biztos, hogy jót jelent.

A Redditen keringő fotónak vannak ám elődei is, sőt, egy videón már “megcsodálhattuk” a kocsit némiképp szolidabb átalakításokkal, akinek elég erős az idegzete, annak a lap alján indítható a felvétel, aki beéri ezzel a pár képpel, annak még eláruljuk, hogy az első pillantásra gyárinak tűnő ajtók sem úszták meg, ugyanis felfelé nyíló változat lett belőlük.

Nehéz lenne felsorolni a teljes listát, de az alábbiakat elsőre is kiszúrja szemünk: hatalmas lökhárító toldatok elől és hátul – hogy a küszöbről ne is beszéljünk – valamint a motorháztetőből kicsúcsosodó szívótorok és a hátsó szárny, amit egy Boeing 787-es is megirigyelne. Ezek mellé megszámlálhatatlan króm kiegészítő és a gyárinál jóval szélesebb kerekek teszik az i-re a pontot.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/