/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Itt a hétüléses Peugeot Partner

2009. március 18. 11:21   |   Autoblog
címkék:  

A Peugeot új, hétüléses változattal bővíti a Partner modellválasztékát. A hétüléses Partner Tepee az egyterű szabadidő-autók valamennyi előnyét kínálja, sokoldalú, variálható és kényelmes. Hét egyedi ülése közül a hátsók mindegyike lehajtható, illetve kivehető. Az utasteret tehát kedve és a pillanatnyi szállítási igények szerint rendezheti be az ember. A hétüléses kivitel felára 240 ezer forint, pontosabban kiegészítő ülés csomagként szerepel az ötajtós Partner Tepee opciós listáján. A hétüléses változat már rendelhető 1,6-os benzines és 1,6 literes HDi dízelmotorokkal, 4 595 000 forinttól.

A Peugeot új, hétüléses változattal bővíti a Partner modellválasztékát. A hétüléses Partner Tepee az egyterű szabadidő-autók valamennyi előnyét kínálja, sokoldalú, variálható és kényelmes. Hét egyedi ülése közül a hátsók mindegyike lehajtható, illetve kivehető. Az utasteret tehát kedve és a pillanatnyi szállítási igények szerint rendezheti be az ember. A hétüléses kivitel felára 240 ezer forint, pontosabban kiegészítő ülés csomagként szerepel az ötajtós Partner Tepee opciós listáján. A hétüléses változat már rendelhető 1,6-os benzines és 1,6 literes HDi dízelmotorokkal, 4 595 000 forinttól.

A Partner Tepee tágas beltere még inkább kihasználható a hét üléssel. Annak érdekében, hogy leghátul is elegendő legyen a lábtér, a második sorban elhelyezett üléseket 90 mm-rel előretolták és 42 mm-rel megemelték az ötüléses kivitelhez képest. Hátul a padló is magasabb kissé, úgyhogy a leghátul ülőknek is megfelelő kilátás jut. A második és a harmadik sorban elhelyezett üléseket egyenként, a többiektől függetlenül lehet lehajtani vagy kivenni. Mivel az előbbiek súlya mindössze 14 kiló, az utóbbiaké pedig 12, tetszés szerint lehet berendezni az utasteret. A harmadik sorba a második sor szélső üléseinek előrehajtásával lehet bejutni, melyet megkönnyítenek a tolóajtók.

Hátul a padlóban három ügyes tárolót alakítottak ki, amelyek egyikében például jól el lehet helyezni az összehajtható kalaptartót. De a második üléssor lábterében is találunk hasznos rekeszeket. A második sor utasainak komfortját lehajtható asztalka és állítható támladőlés fokozza. Hét ülés esetén a csomagtér 100 liternyi a kalaptartó alatt. Lehajtott harmadik sori ülésekkel a térfogat 470 literre nő, ha pedig kiveszik az üléseket, 650 liternyi hellyel lehet gazdálkodni.

A családi autónak kiváló, hétüléses Partner Tepee a következő motorokkal készül: 1,6 16v 110 LE, 1,6 HDi 90 LE és 1,6 HDi 110 LE FAP. Valamennyihez ötfokozatú manuális sebességváltó jár. A hétüléses verzió kizárólag a Prémium felszereltségben rendelhető, és a harmadik üléssor megemelése miatt néhány kiegészítő opció, mint például a Zenith üvegtető és a belső tetőcsomagtartó nem rendelhető hozzá.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

Kapcsolódó cikkek

Autóteszt

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!