/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Itt a Peugeot 207 kombi

2007. szeptember 06. 15:11   |   Autoblog
címkék:  

Szerdán hivatalosan is bemutatkozott Magyarországon a Peugeot 207 kombi, melyből idén 130 darabot akar eladni a hazai importőr.

Itt van, megérkezett Magyarországra az új Peugeot 207 kombi, melyből idén – hogy rögtön a közepébe csapjunk – 130 darabot akar eladni a hazai importőr. Ez valószínűleg sikerülni is fog, hiszen a Peugeot puttonyosait jó variálhatóságuk miatt szereti piac, és e tekintetben az új modellnek sem kell szégyenkeznie. Különleges modularitás, mondják a franciák, ami annyit tesz, hogy van gombnyomásra síkba rendezhető hátsó üléspad, külön nyitható hátsó szélvédő-üvegezés, praktikus csomagtartó kiképzés, három részre hajtható merev kalaptartó és persze panoráma üvegtető, elektromos árnyékolóval.


Az SW a ferdehátú 207-esnél 119 milliméterrel hosszabb, 38 milliméterrel magasabb, csomagtartója pedig 118 literrel nagyobb, azaz alaphelyzetben a puttony 428 literes, de döntögetéssel 1433 literesre növelhető a raktér. A belépőmotor az 1,4-es, 75 lóerős benzines, de kaphatóak a modellhez a BMW-vel közösen fejlesztett új erőforrások, a 95 lóerős 1.4 VTi és a 120 lóerős 1.6 VTi, mely tiptronic automata váltóval is rendelhető. A dízelpaletta az 1,6-os hajtómű 90, illetve 110 lóerős változatából áll, mindkettőhöz ötsebességes kézi váltó dukál.


Az Urban alapváltozatban két légzsák, központi zár, klasszikus lökhárító és négy irányban állítható, változó rásegítésű szervokormány foglaltatik benne, mindez 3 059 000 forintos indulóárért cserébe. A felár csupán 180 ezer forint az ötajtóshoz képest, hogy megéri-e, arról bárki meggyőződhet a szeptember 29-én esedékes nyílt hétvégén.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

Kapcsolódó cikkek

Autóteszt

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!