/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
asx, mitsubishi, mitsubishi asx

Új arcot és új motort kapott a Mitsubishi ASX

időpont:2019. szeptember 08. 14:30

szerző:DG

címkék:

A Mitsubishi az új L200 pickup és az új Pajero mintájára átszabta az ASX kompakt SUV ábrázatát. De az ASX-et vezetni is nagyobb élmény, az új 2 literes 150 lóerős motornak köszönhetően. Ezenkívül ismét választható automataváltó és négykerék-hajtás a modellhez.

asx, genfi autószalon, mitsubishi, suv

új arc

Új fizimiskát kapott a Mitsubishi ASX

időpont:2019. február 12. 16:35

szerző:Autoblog

címkék:

A Mitsubishi a március Genfi Autószalonon állítja először reflektorfénybe az ASX kompakt crossover új, 2020-as modellváltozatát. A látványosan átrajzolt ASX komolyabb autó benyomását kelti, miközben bent még jobban szolgálja az utasokat.

asx, genfi autószalon, mitsubishi, outlander, suv

irányváltás

Új kompakt SUV-val készül a Mitsubishi

időpont:2017. január 24. 19:30

szerző:Autoblog

címkék:

A Mitsubishi tisztán SUV-gyártóvá szeretne válni Európában. A márka újrapozícionálásának egyik sarokköve pedig az új kompakt méretű szabadidőautó lesz, amelyet a márciusi Genfi Autószalonon mutatnak be.

asx, hypermiler, mitsubishi

1857 KM

Új távolsági rekord Mitsubishi ASX-szel

időpont:2012. augusztus 27. 20:21

szerző:DG

címkék:

Azokat, akik takarékos autózással a lehető legkisebb fogyasztás mellett tesznek meg egy adott útszakaszt, hypermiler néven szokás emlegetni. Svájc egyik legismertebb ilyen embere Felix Egolf, aki 1857 kilométert autózott egy tankkal.

asx, crossover, genf, mitsubishi, outlander

ÚJ STRATÉGIA

Mitsubishi ASX, a fordulat autója

időpont:2010. március 04. 19:35

szerző:DG

címkék:

Az Mitsubishi úgy döntött, hogy többé nem egy SUV modellekre alapozó márka lesz, amelynek korlátozott a ‘normál' személyautó kínálata, hanem a különleges, környezetbarát személyautókra és crossoverekre összpontosít. A fordulat első autója az ASX.

asx, crossover, genf, mitsubishi, outlander

ASX

Képeken a Mitsubishi új crossovere

időpont:2010. január 19. 18:52

szerző:DG

címkék:

A Mitsubishi a 2010. március 2. és március 14. között megrendezett 80. Genfi Autókiállításon mutatja be első ízben vadonatúj kompakt crossoverét, az ASX modellt. Az Outlander kistestvére tavasztól vásárolható meg.