/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
bt-50, ford, mazda, ranger, sydney

BT-50

Az első képek az új Mazda pickupról

időpont:2010. október 15. 11:34

szerző:Autoblog

címkék:

A Ford Rangerrel közös padlólemezre épülő Mazda BT-50 pickup is a mai napon debütált Sydney-ben. A műszaki alapok közösek, ellenben a BT-50-et a Mazda aktív életstílus-járműként kívánja pozícionálni, ami meg is látszik a jármű formatervén.

bt-50, mazda

BT-50 FACELIFT

Megérkezett a frissített Mazda pickup

időpont:2008. október 31. 16:45

szerző:Autoblog

címkék:

Két év után megújult a Mazda divatos pickupja, a BT-50. A strapabíró, mégis kifinomult megjelenésű pickup sok mindenre alkalmas - ha kell, téglákat szállít az építkezésre vagy szörfdeszkát a partra, és egy alapos mosás után készen áll a nagyvárosi éjszakára is. Az Európa és Ázsia vidéki régióiban dolgozó üzleti felhasználóktól kezdve a görögországi tűzoltókon át egészen a sportos életet élő, kalandkedvelő, fiatal városlakókig tart a BT-50 célcsoportja, eddig 60 ezer darabot adtak el belőle. A pickup külseje most még kifinomultabb lett, s belső terének személyautós jellegén is tovább erősítettek. Kedvezményes indulóára nettó 3 165 000 forint. Folytatás az ugrás után!

bt-50, mazda

MOZGÉKONY ÉS HATÉKONY

Mazda tűzoltó pickupok Görögországnak

időpont:2008. május 28. 14:31

szerző:Autoblog

címkék:

A Mazda 35 darab tűzoltó felépítményes Mazda BT-50 pickupot adományozott 35 görög községnek a tavaly nyári pusztító erdőtüzek okán. A járműveket a Mazda görög disztribútora, az ELMA S.A. látta el speciális felépítményel, egyebek mellett szerelt rájuk egy 800 literes víztartályt, nagynyomású vízpumpát és 25 méter csővet. A pickupokat olyan területek kapták, melyek nyáron a tüzek által leginkább veszélyeztetettek. A 2,5 literes common rail dízelmotorokkal felszerelt összkerék-hajtású pickupokban négy tűzoltó utazhat.

bt-50, mazda, tűz

ADOMÁNY

Tűzoltó Mazdák ajándékba

időpont:2007. december 03. 15:31

szerző:Autoblog

címkék:

Görögországban ezentúl 35, tűzoltóautóvá átalakított Mazda BT-50 pickup is segít a fellobbanó erdőtüzek oltásában, a terepen is kiválóan boldoguló platósokat amolyan "gyors reagálású hadtestként" tervezi bevetni a nyáron 2700 négyzetkilométernyi területen oltó déli állam. Az autókat a Mazda görögországi importőrén, az ELMA S.A.-n keresztül ajándékba adja Görögországnak; a spéci pickupok felszerelése többek között 800 literes víztartályból, magas nyomású pumpából, 25 méter tömlőből és további speciális eszközökből áll. A terepjárókból az ország minden veszélyeztetett régiójába jut, legkésőbb 2008 tavaszáig minden darab meg is érkezik rendeltetési helyére.