/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
c6, citroen, citroen c6, dongfeng, kína, peking

luxusbálna

Kínában dobják piacra az új Citroën C6-ost

időpont:2016. április 27. 16:25

szerző:Autoblog

címkék:

Kína a Citroën legfontosabb piacává nőtte ki magát, így nem csoda, hogy a francia márka számos exkluzív modellt gyárt és forgalmaz az országban. Kína kedvéért a C6 típusnevet is feltámasztotta és ráaggatta egy több mint 5 méter hosszú luxuslimuzinra.

c6, chevrolet, corvette

LUXUS

Szuperlimuzin a Corvette C6 sportkocsiból

időpont:2007. november 30. 10:31

szerző:Autoblog

címkék:

Igazán különleges alkotás tűnt fel az eBay oldalain: egy amerikai felhasználó egyedi luxuslimuzint kínált fel eladásra, melyet nem másból, mint a Chevrolet Corvette C6 sportkocsiból fabrikált. Maga a koncepció kicsit érdekes ugyan, fura dolog sportkocsiból böszme valamit csinálni, a végeredmény viszont elég meggyőző. A szárnyas ajtós hátsó térben kellemes világítás, különleges padló és négy síkképernyős kijelző várja az utasokat. A licit nyolcvanezer dolláron áll. Galéria a címre kattintva!

c5, c6, citroen

ÚJ FRANCIA

Adatok és újabb képek a Citroen C5-ről

időpont:2007. október 18. 16:44

szerző:Autoblog

címkék:

Olvasóink már láthattak néhány gyári fotót a Citroen középkategóriás újdonságáról, a műszaki és egyéb adatokkal azonban idáig még adósak voltunk. A leleplezés délután megtörtént, így be tudunk számolni a megújult négyajtós és kombi C5 tulajdonságairól. Bár a kocsi itt-ott emlékeztet a Peugeot 407-esre, kétségtelen, hogy elődjénél sokkal dinamikusabb, markánsabb megjelenésű.

c6

ÚJÍTÓ FRANCIA

Innovációs díjat kapott a Citroen

időpont:2006. március 07. 16:39

szerző:Autoblog

címkék:

A Citroen innovációs díjat kapott a C6-os aktív motorházfedeléért, ami egy esetleges gyalogosgázolás esetén automatikusan megemelkedik, csökkentve a sérülés súlyosságát.

c6

A LEGSZEBB ENTERIŐR

Belsőépítészeti díj a Citroen C6-nak

időpont:2006. január 27. 10:58

szerző:Autoblog

címkék:

A XXI. Nemzetközi Automobil Fesztiválon a Citroen C6-nak ítélték a "2005. év legszebb belső tere" díjat.

c6, euro ncap

NOVEMBERI TÖRÉSTESZTEK

A Citroen C6 védi legjobban a gyalogosokat

időpont:2005. november 24. 13:02

szerző:Autoblog

címkék:

Az Euro NCAP történetében a Citroen felsőkategóriás limuzinja, a C6 lett az első, amelyik négycsillagos gyalogosvédelmet ért el. A kocsi érzékeli, ha elüt egy gyalogost, és abban a pillanatban felpattintja a motorháztetőt, hogy a test minél távolabb kerüljön a motor kemény részeitől.

c6

TELJES ELLÁTÁS

Citroen C6 12,6 millió forinttól

időpont:2005. október 25. 12:09

szerző:Autoblog

címkék:

A Budapesti Autószalon megnyitásával egy időben megkezdődött a rendelésfelvétel a Citroen új felsőkategóriás modelljére, a C6-ra, amely végre hűen tükrözi a márka sok évtizedes alapértékeit, a stílust és az innovációt.