/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
190 e, a nap képe, dtm, evo, mercedes-benz

Utcai versenygép

A nap képe: 25 éves a Mercedes egyik legszebb modellje

időpont:2015. március 11. 07:00

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

A DTM-ben való szereplés zálogaként negyedszázada alkotta meg a Mercedes-Benz a 190 E Evo II-t. Az utcai versenyautóból mindössze 502 példány készült, így az évek során egyre értékesebbé vált a hatalmas szárnyú csillagmárkás.

evo, evo x, evolution, mitsubishi, tokiói autószalon

final concept

480 lóerővel búcsúzik a Mitsubishi Evo

időpont:2014. december 30. 12:00

szerző:Autoblog

címkék:

Még nem tudni biztosan, hogy a Mitsubishi végérvényesen felhagy az Evolution sorozattal, vagy pedig egy hibrid sportmodellel folytatja a legendás szériát, az Evo X-est mindenesetre egy brutális limitált kiadással búcsúztatja.

evo, mitsubishi, videó

LEESETT

Videó: túl erős a Mitsubishi Evo

időpont:2010. december 13. 16:17

szerző:Autoblog

címkék:

Nem volt megfelelően kikötve a Mitsubishi, vagy a sofőr tett rossz mozdulatot? A baleset pontos okát nem tudjuk meg , de tény, hogy az Evo leesett a teljesítménymérő padról. Szerencsére senki sem sérült meg az incidensben.

evo, hibrid, mitsubishi, subaru

NA NE MÁR

Jönnek a dízel Evo és STi modellek?

időpont:2010. június 14. 16:30

szerző:Autoblog

címkék:

A brit Autocar úgy tudja, hogy a következő generációs Subaru Impreza STi nemcsak benzines, hanem dízel változatban is kapható lesz. A Mitsubishi pedig az Evolution 2 literes turbómotorját egy dízel-elektromos hajtáslánccal helyettesítené.

evo, mitsubishi

FQ 400

Itt a 400 lóerős Mitsubishi Evo

időpont:2009. május 29. 13:49

szerző:Autoblog

címkék:

Az eddigi leggyorsabb és legerősebb szériagyártású Mitsubishi Lancer Evót ismét a britek jegyzik. A szigetországban júniustól kapható Evo X FQ-400 2 literes turbómotorja pontosan 403 lóerős és 524 Nm nyomatékot szolgáltat.

evo, fq400

EVO FQ400

Jön a 400 lóerős Evo

időpont:2008. október 21. 15:45

szerző:Autoblog

címkék:

Már megint a brit Evo fanok örülhetnek, a szigetországban ugyanis jövőre elkezdik árusítani a Mitsubishi Lancer Evo X 400 lóerős csúcsváltozatát. Az FQ400-at ezúttal is az ADR Motorsport építi, aki korábban az FQ300 és FQ360 változatokat is összerakta. A motor 400 lóerő körüli teljesítmény leadására lesz képes, amely az új turbótöltőnek, leömlőnek, átírt motorelektronikának és új befecskendező rendszernek köszönhető. A menetteljesítmények a 100 lóerős többlet hatására káprázatosnak ígérkeznek: 0-ról 96 km/órára 3,5 másodperc várható, míg a csúcssebesség 272 km/óra körül alakul. Az Evo FQ400-at kézi váltóval, fejlesztett futóművel, néhány külső módosítással és nagyobb féktárcsákkal küldik utcára. A gép ára viszont legalább 45 ezer font lesz.

evo, lancer, mitsubishi, videó

PRÓBA

Videón a Mitsubishi Lancer EVO X

időpont:2007. október 09. 11:43

szerző:Autoblog

címkék:

Amerikában két szerencsés médium már kipróbálhatta az új Mitsubishi Lancer EVO X-et, íme a mozgóképes beszámoló az Edmunds és a Motor Trend élményeiről!

evo, lancer, mitsubishi

JAPÁNBAN MÁR ÁRULJÁK

Hivatalos adatok az új Mitsubishi Lancer Evo X-ről

időpont:2007. október 01. 13:40

szerző:Autoblog

címkék:

A japán Mitsubishi-kereskedésekben mától rendelhető az új Lancer Evo X, mely két változatban érkezik a piacra. Hétfőn az RS jelű alapváltozat értékesítése kezdődött meg, a csúcsfelszereltségű, duplakuplungos SST váltóval szerelt GSR kivitel valamikor november végén érkezik. Mindkét modellben a kétliteres turbómotor alaposan átdolgozott változata dolgozik, az erőforrás immár 295 lóerőt teljesít, csúcsnyomatéka pedig 422 Nm. A hajtómű könnyebb elődjénél, a környezetvédők pedig annak örülhetnek, hogy kevesebb káros anyagot pöfög ki magából. A minden felesleges súlytól megszabadított RS-ben az új S-AWC összkerékhajtási rendszerhez ötsebességes kézi váltó kapcsolódik, a duplakuplungos, hatsebességes SST váltó a GSR kiváltsága. A váltó teljesen automata és kézi üzemmódban is használható, utóbbihoz Normal, Sport és Super Sport módok választhatók ki, fel-le kapcsolgatni a kormány mögötti magnézium fülecskékkel lehet. Jelentős javulást sikerült elérni a torziós merevség tekintetében, az új Evo így nagyobb stabilitással és jobb kezelhetőséggel büszkélkedhet, nem mellesleg pedig a vibrációs és zajhatások is csökkentek. Galéria a címre kattintva!

evo, lancer, mitsubishi

Kompakt Mitsubishi szabadidő-autó Frankfurtban

időpont:2007. augusztus 30. 12:45

szerző:Autoblog

címkék:

evo, subaru

Subaru Impreza WRX STi kémfotók

időpont:2007. július 05. 15:49

szerző:Autoblog

címkék:

evo, mitsubishi

VÉGRE ITT VAN

Hivatalos képek az új Lancer Evóról

időpont:2007. április 26. 11:32

szerző:Autoblog

címkék:

A Mitsubishi nyilvánosságra hozta az első hivatalos fotókat az új Lancer Evo szériaváltozatáról.

evo, lancer, mitsubishi

VILÁGPREMIER

Vadiúj Lancer EVO Frankfurtban

időpont:2007. március 08. 15:10

szerző:Autoblog

címkék:

A kiszivárgott hírek szerint a szeptemberi Frankfurti Autószalonon tartja az új Lancer EVO világpremierjét a Mitsubishi.