/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
kia, kia optima, optima

autóblog teszt

A koreai prémium: Kia Optima

időpont:2016. november 10. 17:15

szerző:DG

címkék:

A Kia Optima új generációja még szebb és kifinomultabb elődjénél, még több helyet kínál, emellett új technológiák sokaságát vonultatja fel. Kiváló ár-érték aránya viszont a régi, továbbra is középkategória egyik legjózanabb ajánlata. Nem kell nála jobb autó.

kia optima, optima sportswagon, sportswagon

Itt a Kia Optima kombi

időpont:2016. február 18. 17:10

szerző:DG

címkék:

Elkészült a Kia első középkategóriás kombija, az Optima Sportswagon. A Sportspace tanulmány áltat inspirált puttonyos örökölte a szedán vonzó stílusát és minőségi belterét, ám praktikusabb és csomagtere is nagyobb. Az év utolsó negyedévében kerül piacra.

kia, kia optima, optima, sema show, strandautó

a1a optima

A nap képe: a Kia strandautója

időpont:2015. november 05. 07:30

szerző:DG

címkék:

A Kia Motors amerikai részlege évről-évre rendhagyó, ötletes, olykor döbbenetes kreációkkal lepi meg a SEMA Show közönségét. Olyan járművekben élik ki kreativitásukat, mint például a napos Florida állam által inspirált A1A Optima.

frankfurti autószalon, hibrid, kia, kia optima, új optima

Megújult a Kia Optima

időpont:2015. szeptember 11. 19:15

szerző:Autoblog

címkék:

A negyedik generációs Optima modern külsővel és több helyet kínáló belsővel, számos új technológiával, valamint felújított motorokkal érkezik. Később lesz belőle konnektoros hibrid, kombi és sportváltozat is. Hivatalos bemutatója a Frankfurti Autószalonon lesz.