/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
nismo, nissan, note

note nismo

Jön a mérges Nissan Note

időpont:2014. július 27. 08:30

szerző:Autoblog

címkék:

A Nissan Japánban bemutatta a Note sportváltozatát, amely kétféle kivitelben, ősztől lesz kapható. A Note Nismo lesz a szelídebb, a sportosság és takarékosság között egyensúlyozó modell, míg a Note Nismo S a dinamizmusra helyezi a hangsúlyt.

a nap képe, elektromos autó, leaf, nissan, note

Minden nézőpontból

A nap képe: A világ legtisztább autója

időpont:2014. július 11. 07:00

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

A kocsik - ha lemossuk őket - általában tiszták maradnak egy-két napig, de vannak, amelyek azután is. Majd még sokkal később is. És léteznek olyan négykerekűek, melyek üzemanyag égetése nélkül haladnak. A Nissan összehozta a két jó tulajdonságot.

guinness rekord, nissan, note, videó

Ügyes húzás

Videó: 12 autót vontat a világ legerősebb embere

időpont:2013. december 05. 10:00

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Nem mindennapi mutatványt láthattak a Nissan litvániai képviseleténél az arra látogatók, ugyanis a világ legerősebb embere, Zydrunas Savickas egymaga egy 12 autóból álló konvojt húzott el, mellyel bekerült a Guinness Rekordok könyvébe is.

micra, nissan, note

teljes a választék

Bemutatkozott az új Nissan Micra és Note

időpont:2013. október 08. 20:00

szerző:Autoblog

címkék:

Két vadonatúj kisautót vezet be a magyar piacra a Nissan, amelyeket alkalmunk nyílt ki is próbálni. Az egyik újdonság a Micra, amely már nem is annyira női autó, a másik pedig a Note, amely izgalmas formájával és a korábbinál még nagyobb helykínálatával hódíthat.

genfi autószalon, invitation, nissan, note

dizájnosabb

Új Nissan Note Genfben

időpont:2013. február 19. 14:15

szerző:Autoblog

címkék:

A Nissan a márciusi Genfi Autószalonon állítja ki a vadonatúj Note modelljét, amelyről megérkeztek az első képek és információk. A Note megőrizte praktikumát, ugyanakkor formája izgalmasabb, biztonsága pedig nagyot lépet előre.

nissan, note

PIACI IGÉNY

Erősebb dízelmotort kap a Nissan Note

időpont:2008. augusztus 28. 18:45

szerző:Autoblog

címkék:

A Nissan 2006 tavaszán vezette be az európai piacra a B szegmensbe tartozó, de rendkívül tágas és praktikus családi ferdehátúját, a Nissan Note-ot. Akkor a kocsi négyféle erőforrással volt rendelhető: 1,4 l benzinmotor (88 LE), 1,6 l benzinmotor (110 LE), valamint 1,5 l dCi dízelmotor (68 és 86 LE). A piaci igényeket követve a Nissan azonban frissítette a motorkínálatát és 2008 nyár végétől a Renault-Nissan együttműködésnek köszönhetően a Note motorkínálatábam megjelent a 103 LE teljesítményű 1,5 literes dCi dízelmotor, mellyel párhuzamosan megszűnt a legkisebb teljesítményű 68 lóerős verzió.

nissan, note

JAPÁN VERZIÓ

Megújult a Nissan Note

időpont:2008. január 10. 10:31

szerző:Autoblog

címkék:

Hazai pályán január 16-tól új változatban rendelhető a kompakt Nissan Note, a japán gyár kívül és belül is változtatott kicsit az autón. A ráncfelvarrás elsősorban a Note elejét érinti, kicserélték a lökhárítót, a hűtőrácsot, a motorháztetőt és a fényszórókat is, az autó hátulja változatlan maradt. A beltérben a műszerfal megjelenése lett frissebb, nagyobb ablakot kapott a sebesség- és fordulatszámmérő, továbbá kicserélték a kárpitozást és új színkombinációk is rendelhetőek. Babráltak az 1,5 literes, négyhengeres motorral és az XTRONIC CVT-váltóval is, a beavatkozásoknak hála a Note immár megfelel az új JC08 jelű gazdaságossági és károsanyag-kibocsátási normának. A sajtóanyagból nem derült ki, hogy a finomításokat a Note európai változatán is bevezeti-e a Nissan. Galéria a címre kattintva!

nissan, note, renault, tiida

Megérkezett hazánkba a Nissan új családi autója

időpont:2007. június 07. 15:50

szerző:Autoblog

címkék:

nissan, note

JÓL MEGY

Százezernél tart a Nissan Note

időpont:2007. május 02. 09:03

szerző:Autoblog

címkék:

Alig egy évvel európai bemutatása után a Nissan Note-ból gazdára talált a százezredik darab.