/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
a nap képe, lamborghini, limitált kiadás, lp 640, murcielago, reventon

Egy a húszból

A nap képe: Eladó egy hibátlan Lamborghini Reventón

időpont:2015. május 02. 07:00

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Eladó egy tökéletes állapotnak örvendő Lamborghini Kanadában, melyből mindössze 20 működőképes darabot készítettek 2008 körül. A képeken szereplő példány ráadásul alig futott 750 km-t, így minden elme és alkatrésze gyári eredeti.

a nap képe, lamborghini, reventon

KIS DRÁGA

A nap képe: a Lamborghini Reventón RC autó

időpont:2010. augusztus 28. 11:23

szerző:Autoblog

címkék:

Húsz darab készült belőle, darabját 1 millió euróért vesztegették; az esélyünk szinte nulla, hogy rátegyük egyre is valaha a kezünket. Némi vigaszt nyújthat azonban, hogy a Lamborghini Reventónból a De Agostini cég most 1:10 méretarányú RC autót készített.

frankfurt, lamborghini, reventon

SZUPER-EXKLUZIV

Jön a Reventón Roadster

időpont:2009. szeptember 10. 21:51

szerző:Autoblog

címkék:

Mint mondtam, az idei frankfurti seregszemle bővelkedik majd méregdrága szuper-sportkocsikban, többek között a Lamborghini Reventón Roadster is itt debütál. A Lamborghini 20 darabot fog gyártani belőle, egy példány 1,2 millió euróba fog kerülni.

lamborghini, reventon

MODERNKORI KLASSZIKUS

Lamborghini Reventón: mind a húsz elment

időpont:2008. december 08. 12:45

szerző:Autoblog

címkék:

Leszállították a szuper-exkluzív Lamborghini Reventón sorozat utolsó, huszadik példányát is, így az F-22-es Raptor vadászrepülő ihlette, nettó egymillió eurós álomautó a gyűjtők féltett kincse lett. A Reventón a valaha készített legextrémebb Lamborghini, nemcsak egy műalkotás, hanem egy száguldógép is egyben. 650 lóerős 12-hengeres motorja 3,4 másodperc alatt katapultálja százra és 340 km/órás végsebességet tesz lehetővé számára.

lamborghini, reventon, tornado

A NAGY VERSENY

Videó: szuper-Lambo Tornado vadászgép ellen

időpont:2007. december 05. 12:31

szerző:Autoblog

címkék:

Arról már beszámoltunk, hogy egy gyorsulási versenyen összeeresztették az egymillió eurós Lamborghini Reventónt egy vadászgéppel, videót viszont eddig nem tudtunk mutatni a viadalról. Íme!

lamborghini, reventon

PÁRHARC

Vadászgéppel versenyzett a szuper-Lambo

időpont:2007. november 23. 13:44

szerző:Autoblog

címkék:

Mostanában divatos a szuper-sportkocsikat vadászgépek ellen gyorsultatni, a napokban pedig az egyik legjobb ilyen párharcnak lehettünk tanúi. A szuper-exkluzív Lamborghini Reventónt a leggyorsabb vadászrepülők alapján tervezték meg, ezért kézenfekvő volt, hogy előbb-utóbb mellé állítanak egy valódi sugárhajtású gépet is. A Ghedi katonai repülőtéren adott randevút egymásnak az olasz bika és a Tornado A200-A típusú vadászrepülőgép. A verseny helyszínéül a 3000 méteres kifutópályát jelölték ki. A első szakaszon a Reventón elhagyta a repülőgépet, azonban a fokozatosan közelítő Tornado az utolsó métereken megelőzte, elszállt fölötte több mint 340 km/órás sebességgel. Képgaléria a címre kattintva!

lamborghini, reventon

EGYEDI DARAB

Eladó az utolsó Lamborghini Reventón

időpont:2007. október 08. 15:40

szerző:Autoblog

címkék:

A vadászgépről mintázott Lamborghini Reventón a Frankfurti Autószalon egyik legnagyobb durranása volt, a mindössze húsz példányban készített, egymillió eurós sportkocsi körül állandó volt a tömeg. Az autóból természetesen még bemutatása előtt elkelt az összes példány, a világ utolsó Reventónja azonban még megvásárolható egy angliai kereskedésben. A ribchesteri telepen álló Reventón eredetileg az exfocista Hugh McAuleyé volt, ő azonban az autó iránti nagy érdeklődésre való tekintettel felajánlotta eladásra - meghatározatlan áron. Amekkora hisztéria tört ki a Reventón körül, könnyen elképzelhető, hogy az eredeti vételárnál jóval drágábban tud majd McAuley túladni rajta, biztos akadnak olyanok, akik szinte bármennyi fizetnének az exkluzív gépért.

lamborghini, reventon, videó

EGYMILLIÓ EURÓ

Videón az elképesztő frankfurti Lamborghini

időpont:2007. szeptember 18. 15:00

szerző:Autoblog

címkék:

A Lamborghini Reventón a Frankfurti Autószalon egyik sztárja volt, íme egy kisfilm a vadászgépről mintázott, egymillió eurós szuperragadozóról! (Via: autoblog.it)

frankfurt, lamborghini, reventon

NAGYOT ÜT

Exkluzív képek az új Lamborghiniről

időpont:2007. szeptember 11. 15:05

szerző:Autoblog

címkék:

Ma már megírtunk minden lényegeset a szuperexkluzív Lamborghini Reventónról, minden további szöveg helyett íme még néhány kép a címre kattintva!

frankfurt, lamborghini, reventon

HÚZÓS

Vadállat Lamborghini Frankfurtban

időpont:2007. szeptember 11. 12:34

szerző:Autoblog

címkék:

Mestermunka. Ezt nem a Lamborghini, hanem mi állítjuk az olasz gyár legújabb modelljéről, a Reventónról, mely a Frankfurti Autószalonon mutatkozott be. Az újdonság teljes egészében a Lamborghini Sant' Agata Bolognesében található központjában készült, alapja az amúgy sem szerény Murcielago LP640. Mitől Lamborghini egy Lamborghini? Éles vonalak, tiszta, agresszív formák. Na ezt fejlesztették még tovább a 2004-ben alapított Centro Stile mérnökei, a Reventón tervezéséhez a repülés világából merítettek ihletet. Nem véletlen, hogy az autó a legdurvább vadászgépeket idézi, megjelenése szinte letaglózza a nézelődőt, teljesen átalakították az LP640-hez képest. Belecsempészték a legmodernebb technológiát is, bi-xenon fényszórók, ledek, bent színes kijelző, a szénszálas karosszériás, kerámia féktárcsás, karbonfelnis Reventón tehát igazán egyedi darab, összesen húsz darab készül belőle, melyből már gazdára talált minden egyes (amúgy egymillió eurós) példány. A motor ugyanaz, mely az LP640-ben is dolgozik, 6,5 liter, 640 lóerő, 660 Nm nyomaték, nem változott a gyorsulás (3,4 mp) és a végsebesség (340 km/óra) sem. Galéria a címre kattintva!