/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
datsun, nissan, restomod, roadster, silvia

újjászületett datsun

Japán klasszikus, ahogy még nem láttuk

időpont:2019. december 26. 16:30

szerző:Autoblog

címkék:

Vintázs kocsikba új életet lehelni többféle módon lehet. Manapság a legnépszerűbb eljárás a restomodding, amikor az eredeti lemezek alá modern technika költözik. Ennél a Datsun 1600 Sports roadsternél hot rodos fogásokat is bevetettek, az eredmény pedig bámulatos lett.

autós iskola, drift, nissan, silvia

drift iskola

A legnagyobb tanuló vezetős szívatás – videó

időpont:2015. március 27. 09:55

szerző:Autoblog

címkék:

Egy autós iskola úgy gondolta, hogy új oktatóit mindjárt az első munkanapjukon megtréfálja, nem is akárhogyan. Beültette őket egy szemüveges, copfos kislány mellé, aki természetesen nem találta a pedálokat és a sebességfokozatokat. Aztán változott a helyzet...

nissan, silvia, tuning, videó

Megápolt lökhárítók

Ezért ne ültesd porig az autód – videó

időpont:2014. június 14. 12:00

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Egy a földig ültetett autónak a látványon túl aligha van értelme. Legalábbis a döccenők és a fekvőrendőrök örök ellenséget jelentenek. Na, de mi a helyzet akkor, amikor már egy apró autófelálló is kinyírja mindkét lökhárítónkat?

drift, nissan, silvia, videó

TOUGE

Videó: drift mesterfokon

időpont:2011. március 16. 13:54

szerző:Autoblog

címkék:

A drift sokkal több annál, mint húzogatni a kéziféket és figyelni a füstöt. Georgiy Stepanyan Nissan Silviájával bemutatja nekünk, hogy azért ennél nagyobb ügyességet igényel a dolog. Klasszikus touge driftet láthatunk, egy ukrán hegyi úton. Riszpekt.