/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
astra gtc, opel, steinmetz

FELPISZKÁLVA

Steinmetz Astra GTC

időpont:2011. november 29. 21:10

szerző:Autoblog

címkék:

Az Irmscher után egy másik elismert német Opel-tuner, a Steinmetz is elkészítette a maga Astra kupé átiratát. A csapat szerencsére a jót még jobbá tette; a masina még feltűnőbb jelenség lett.

astra, bodensee, opel, steinmetz

AZ ELSŐ TUNING

Steinmetz Opel Astra

időpont:2010. május 24. 17:44

szerző:Autoblog

címkék:

A Tuning World Bodensee-n láthatta a közönség az első professzionális J Astra tuningot, mégpedig a Steinmetztől. Aerodinamikai kiegészítők, ültetés, nagy kerekek és belső dizájnelemek szerepelnek a programban, amelyek sokat dobnak a kompakt Opel megjelenésén.

essen, insignia, opel, steinmetz

ESSEN SHOW

Opel Insignia új külsővel

időpont:2008. november 28. 13:47

szerző:Autoblog

címkék:

A 2008-as európai Év Autója nem maradhatott sokáig gyári állapotban, legalábbis az Opelek "házi" tuningcége, a Steinmetz szerint. A műhelyben egyedi elképzelések szerint változtatták át az egyébként is stílusos Insigniát. A végeredmény látványos lett. A frontrészt a fekete hűtőrács uralja, mely éles kontrasztban áll a fehér karosszériával. Amúgy nem vitték túlzásba az átalakítást (nem is baj), a hűtőrácson kívül mindössze egy első spoiler, oldalsó élek, ültetés, trapéz alakú kipufogóvégek és új 20 colos felnigarnitúra jelentenek újdonságot. Utóbbiak fehérben, ezüstszínben és antracitszürke kivitelben is megvásárolhatók. Galéria az ugrás után!