/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
rapid, seat, skoda, toledo

CSALÁDI MODELL

Gyári fotókon az új SEAT Toledo

időpont:2012. június 27. 16:25

szerző:Autoblog

címkék:

A SEAT visszatalált régi önmagához és újra rendes, nagy csomagtartójú családi autót készített. A Skoda Rapiddal műszakilag azonos új Toledo jól ismert TSI és TDI motorokkal érkezik. Hozzánk jövőre jut el.

genf, seat, toledo

SZÉRIAKÖZELI

Ilyen lesz az új SEAT Toledo

időpont:2012. március 02. 20:04

szerző:Autoblog

címkék:

A SEAT a Genfi Autószalonon mutatja be a széria-közeli Toledo tanulmányt, ami tulajdonképpen egy SEAT-jelvényes Volkswagen Jetta. Unalmas, egyszerű forma, VW konszern technika és 500 literes csomagtartó jellemzi. A szériaváltozat még az idén piacra kerül.

exeo, seat, toledo

ÚJ IRÁNY

EXEO néven jön a SEAT új limuzinja

időpont:2008. június 20. 17:31

szerző:Autoblog

címkék:

Új, a Toledónál kisebb méretű limuzinnal jelentkezik 2009-ben a SEAT. Az elegáns és dinamikus EXEO mérföldkő lesz a spanyol márka történetében, újabb szegmensek felé bővíti ugyanis a modellválasztékot. A SEAT mediterrán gyökereihez hűen, az új név a latin "exire" (kiemelkedik) szóból ered. Az eddigi típusnevektől alapvetően eltérve, új korszak kezdetét jelzi a vállalat számára. A SEAT EXEO a B szegmens (kiskategória) modelljeivel veszi majd fel a harcot. A Toledo továbbra is gyártásban marad.

seat, toledo

Sportos limuzin lesz a Seat Toledo utódja

időpont:2007. május 25. 10:04

szerző:Autoblog

címkék:

altea, seat, toledo

EXKLUZÍV KIADÁS

Limitált modellek a Seattól

időpont:2007. március 16. 12:32

szerző:Autoblog

címkék:

A Seat két új, limitált szériás modellel bővítette palettáját. Az újdonságokat Toledo Open és Altea Black&White néven kell keresni a szalonokban.