/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A legnagyobb F1-es afterparty nyomában

2023. szeptember 02. 10:29   |   Autoblog
címkék:  

George Russell, Alex Albon, Carlos Sainz, Esteban Ocon – a jelenleg aktív Forma-1-es versenyzők közül többen is részt vettek a legutóbbi Amber Lounge aftertparty-n.

Amber Lounge Monaco 2023 - Fatman Scoop brings the crowd together

Az Amber Lounge afterparty története 2003-ig ível vissza, abban az esztendőben rendezték az első versenyhétvége utáni programot, melyen többek között II. Albert herceg, Ronaldo, Rio Ferdinand, Roberto Carlos és Flavio Briatore is részt vettek. Az esemény kezdetben a Monacói Nagydíj VIP zárórendezvényeként indult, ám a kezdeti sikerek után más helyszínek is felkerültek az Amber Lounge radarjára.

Az évek teltével Szingapúr és Abu Dhabi is feliratkozott Monaco mellé, így 2023-ban már három helyszínen is megrendezésre kerül az Amber Lounge afterparty.

A legutóbbi afterparty-t az idei Monacói Nagydíjat követően rendezték, mely rekordokat döntött – minden jegy elkelet a Grimaldi Forumban megrendezett eseményre. Az Amber Lounge esemény egyébként a teljes versenyhétvégét lefedi. Az első nap egy luxus jachton folytak a történések. A jachton többek között a Ferrari kötelékébe tartozó Robert Shwartzman is részt vett, akinek a vendégek kérdéseket tehettek fel.

Amber Lounge Monaco 2023 - Carlos Sainz, George Russell, Alex Albon

A fő esemény természetesen az afterparty. Az idei Monacói Nagydíjon harmadik helyet szerző Esteban Ocon is úgy döntött, hogy az Amber Lounge eseményen ünnepli legutóbbi dobogós helyezését. A francia versenyzőt egyébként Laurent Rossi is elkísérte – aki azóta távozni kényszerült az Alpine vezérigazgatói posztjáról. Aki kilátogatna valamelyik eseményre, számos csomag és lehetőség közül választhat, ám mélyen zsebbe kell nyúlni, hiszen rendkívül borsos áron mérik a belépőket.

A 2022-es évben az Amber Lounge már a labdarúgó-világbajnokságon is felbukkant, a Katarban tartott torna alatt a Loszaíli Stadion szomszédságában rendezték a nagyszabású eseményt. A következő Forma-1-es Amber Lounge afterparty-t szeptember közepén, a Szingapúri Nagydíj alatt rendezik.

Amber Lounge Monaco 2023 - Esteban Ocon celebrates his podium on stage at Amber Lounge

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/