/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A Williams két éven belül már a győzelemért versenyezne

2023. december 02. 09:32   |   Autoblog
címkék:  

A Williams Forma-1-es csapata nagy reményekkel várja a következő szezonokat, ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, mint hogy elmondásuk szerint két éven belül már győzelmekért akarnak küzdeni.

Az istállóhoz több nagy nevet is sikerült szerződtetniük az utóbbi időben, mint például James Vowles, vagy az a Pat Fry, aki előtte évekig az Alpine műszaki igazgatója volt.

Az új vezetés új irányokat és módszereket szeretne meghonosítani a csapatnál, amelynek céljaként azt tűzték ki, hogy az elkövetkező években visszaküzdjék magukat az élbolyba.

Pat Fry elmondta, a Ferrarinál és Ron Dennis mellett olyan győztes mentalitást szívott magába, aminek hála nem éri be a második hellyel.

A Williams csapata utoljára 1997-ben szerzett vb-címet, az elmúlt szezonokban pedig rendre a tabella végén kullogtak. Vowles első szezonjában a hetedik helyet érték el, ami előrelépésnek tekinthető, és talán az első lépcsőfoknak egy hosszú úton.

Fotó: Tóth Zsombor / Sport365.hu

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/