/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Eladja F1-es csapatát a Red Bull

2011. szeptember 03. 20:22   |   Autoblog
címkék:  

Spanyol lapértesülések szerint még a jövő hétvégi Olasz Nagydíj előtt tulajdonosváltáson esik át a Toro Rosso forma-1-es alakulata. Az istálló az Abu Dhabiban érdekelt Petroleum Investment Company (IPIC) irányítása alá kerül.

A tulajdonoscserét már tavasszal előre jelezte a nemzetközi sajtó, miután az Aabar tulajdonában lévő Falcon Bank szponzori megállapodást kötött az olasz kiscsapattal, így annak logói megjelentek Jaime Alguersuari és Sebastien Buemi autóján.

A spanyol AS.com úgy tudja, Khadem Abdulla Al Quibisi, az IPIC elnöke, valamint Abu Dhabi kormányának egyik befektetési vezetője már lefolytatta a tárgyalásokat a Toro Rossót eddig tulajdonló Red Bull-lal, így még a monzai viadal előtt átveszi a csapat irányítását.

Az Olasz Nagydíjtól kezdődően a Falcon Bank logói mellett várhatóan megjelennek a Cepsa nevű vállalat reklámjai is, mely szintén kapcsolatban áll az istálló új tulajdonosával.

A beruházás része annak a programnak, mellyel a vállalat megpróbálja népszerűsíteni a Cepsát az európai piacon, így a feltételezések szerint a cég 2012-ben főszponzorává lép elő az alakulatnak.

F1világ

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/