/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Eltűnhet Michael Schumacher lelkesedése

2006. január 08. 06:43   |   Autoblog
címkék:  

A trónjáról letaszított Schumacher az idei szezon derekán fogja eldönteni: folytatja, vagy abbahagyja? “Ha vissza szeretnénk szerezni régi pozíciónkat, óriási erőfeszítésekre lesz szükség” – mondta a német pilóta.

A trónjáról letaszított Michael Schumacher az idei szezon derekán fogja eldönteni: folytatja, vagy abbahagyja?

“Ha nincs esélyem arra, hogy futamokat nyerjek, és visszaszerezzem a bajnoki címet, nem hinném, hogy tudnám a régi lelkesedéssel folytatni a versenyzést. Anélkül pedig nincs értelme” – nyilatkozta rezignáltan a 37 éves pilóta.

Hét évnyi csillogás, fényes sikerek után a tavalyi szezon szenvedéssel telt Schumacher számára, hiszen nemcsak Raikkönennel és Alonsóval nem tudta felvenni a versenyt, de néha csak az alsó középmezőnyben jutott számára hely.

“Ha vissza szeretnénk szerezni régi pozíciónkat, óriási erőfeszítésekre lesz szükség. Nem állhatunk egy helyben, várva a csodát. Ki kell tűznünk a céljainkat, és világos tervet kell készítenünk a megvalósítás menetéről” – összegzett szigorúan Schumi, akinek idén év végén jár le szerződése a Ferrarinál. 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/