/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Fisichella ülhet Badoer autójába

2009. szeptember 02. 12:26   |   Autoblog
címkék:  

A Ferrari nem számít arra, hogy Felipe Massa még az idén visszatérhet, ám jövőre ismét lehetőséghez jut. A brazil egyre jobban van és hamarosan már az edzést is megkezdheti.

Massa még a július végi Magyar Nagydíj időmérőjén szenvedett balesetet, mikor egy közel egykilós acélrugó fejen találta, és áttörte sisakjának plexijét. A brazil pilótát súlyos koponyasérülésekkel szállították a Honvéd Kórházban, ahol egy életmentő beavatkozást követően megműtötték.

Massa a hétvégén Miamiba utazott, ahol hétfőn egy átfogó vizsgálat alá vetették, hogy felmérjék állapotát, és tisztább képet kapjanak arról, mikor térhet vissza.

A vizsgálatok eredményei abszolút pozitívak voltak, a brazil versenyző bal szemével sincsen probléma, ám a csapat közleménye szerint egy kisebb korrekciós, plasztikai műtét még vár rá a következő napokban.

A Ferrari közleményében jelezte, hogy nem számít Massa visszatérésére az idei évben: "Természetesen nagyon nagy örömmel fogadtuk a vizsgálatok eredményeit Maranellóban, ami egyben azt is jelenti, hogy 100%-osan számíthatunk Felipére a következő szezon elején."

Az olaszok csapatfőnöke, Stefano Domenicali a vasárnapi futam után elmondta, hogy miután már többet tudnak Massa egészségi állapotáról, döntést hoznak arról, milyen felállással vágnak neki a jövő hétvégi Olasz Nagydíjnak.

Luca Badoer eddig nem sokat mutatott az elmúlt két versenyen, így nem kizárt, hogy a csapat változtat felállásán, és másnak ad lehetőséget a szezon hátralévő részében. A legesélyesebb jelölt a hétvégén parádézó Giancarlo Fisichella, míg az olasz sajtóban ma Robert Kubica neve is felmerült.

Forrás: f1vilag.hu

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/