/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Francia pilótát igazolt a Toro Rosso

2007. augusztus 10. 13:11   |   Autoblog
címkék:  

A kulisszák mögött gyakorlatilag nyílt titoknak számított, hogy a Toro Rosso a francia Sébastien Bourdais-t igazolja le a kirúgott Scott Speed helyére érkezett Sebastian Vettel mellé a 2008-as idényre, annyian beszéltek már róla, hogy a Red Bull fiókcsapata pénteken hivatalosan is megerősítette a hírt. A 28 esztendős pilóta nem akárki, a tengerentúlon sok szép sikert aratott, mást ne mondjunk, háromszor nyerte meg a Champ Car-sorozatot, 2002-ben pedig Forma-3000-es bajnok volt.

Bourdais december 2-án érkezik a Toro Rossóhoz, addig egyéb kötelezettségei miatt az Egyesült Államokban kell tartózkodnia. Javában tart még például az idei Champ Car-idény, a francia vezeti a pontversenyt a Forma-1-ből ismert Robert Doornbos előtt, azaz számára optimális esetben akár négyszeres győztesként is érkezhet a száguldó cirkuszba. “Hosszú ideig tartott, de végre itt vagyok!” – lelkendezett Bourdais. “Szeretnék köszönetet mondani a Red Bullnak, hogy hitt bennem és megadta ezt az esélyt, de hálás vagyok mostani együttesemnek, a Newman/Haas/Lanigan Racingnek is, hogy már idén elengednek néhány tesztre a Toro Rossóhoz.”

A kulisszák mögött gyakorlatilag nyílt titoknak számított, hogy a Toro Rosso a francia Sébastien Bourdais-t igazolja le a kirúgott Scott Speed helyére érkezett Sebastian Vettel mellé a 2008-as idényre, annyian beszéltek már róla, hogy a Red Bull fiókcsapata pénteken hivatalosan is megerősítette a hírt. A 28 esztendős pilóta nem akárki, a tengerentúlon sok szép sikert aratott, mást ne mondjunk, háromszor nyerte meg a Champ Car-sorozatot, 2002-ben pedig Forma-3000-es bajnok volt.

Bourdais december 2-án érkezik a Toro Rossóhoz, addig egyéb kötelezettségei miatt az Egyesült Államokban kell tartózkodnia. Javában tart még például az idei Champ Car-idény, a francia vezeti a pontversenyt a Forma-1-ből ismert Robert Doornbos előtt, azaz számára optimális esetben akár négyszeres győztesként is érkezhet a száguldó cirkuszba. “Hosszú ideig tartott, de végre itt vagyok!” – lelkendezett Bourdais. “Szeretnék köszönetet mondani a Red Bullnak, hogy hitt bennem és megadta ezt az esélyt, de hálás vagyok mostani együttesemnek, a Newman/Haas/Lanigan Racingnek is, hogy már idén elengednek néhány tesztre a Toro Rossóhoz.”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/