/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Hatalmas kihívás előtt áll a McLaren, hogy az élmezőnyben maradjon

2024. január 05. 09:54   |   Autoblog
címkék:  

A McLaren vezérigazgatója, Zak Brown úgy véli, a csapatának hatalmas kihívást jelent a Forma-1-ben az élmezőnyhöz való felzárkózás.

A csapat hátulról kezdte meg a 2023-as szezont, miután elismerte, hogy nem sikerült teljesíteni az előszezoni célokat.

Az Osztrák Nagydíjon aztán bevetettek egy jelentős fejlesztésicsomagot az autójukhoz, a dolgok pedig elkezdtek jól alakulni a csapat számára, így Lando Norris Silverstone-ban és Magyarországon is dobogós helyezést tudott elérni.

További fejlesztések érkeztek, amelyek lehetővé tették a csapat számára, hogy Szingapúrban, Japánban, Katarban és az Egyesült Államokban is dobogós helyekért harcoljon. Brown nyílt levélben méltatta a csapat erőfeszítéseit, amely nagyrészt változatlanul maradt.

A McLaren a konstruktőri bajnokságban végül a negyedik helyen végzett az Aston Martin előtt, és sokan arra számítanak, hogy képesek lesznek kihívni a Mercedest és a Ferrarit a mezőny élén harcolva.

Brown úgy véli, nehéz feladat lesz fenntartani a lendületüket, de bízik benne, hogy egy újabb olyan szezont tudnak teljesíteni, amelyben potenciálisan a futamgyőzelmekért harcolhatnak.

“Félelmetes kihívás előtt állunk a következő szezonban, hogy tovább zárkózzunk az élmezőnyhöz” – mondta Brown.

Korábban Lando Norris nevezte meg az idei teljesítményét a valaha volt legjobbnak, amit eddig a Forma-1-ben produkált.

Borítókép: Tóth Zsombor/Sport365

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/