/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Heidfeld falat bontott a BMW-gyárban

2008. április 24. 11:31   |   Autoblog
címkék:  

Nick Heidfeld összetörte autója orrát a müncheni BMW-gyár dolgozói számára szervezett showrendezvényen.

A müncheni BMW-gyárban tartott bemutatót a dolgozók számára a Forma-1-es istálló, az üzem területén kialakított pályán a hazai pilóta, Nick Heidfeld ült az F1.08 volánja mögé. A több mint ezer munkás és a BMW F1 saját mérnökei felejthetetlen napra készültek, amit meg is kaptak: Heidfeld az egyik kanyarban kicsit elszámolta magát és az autó orrával megbontotta a falat.

Hogy volt-e nagy röhögőgörcs az összegyűltek körében, nem tudjuk, Heidfeld mindenesetre viccesre vette a történteket. “A fal volt a hibás, nem akart arrébb állni” – mosolygott a német. Nem balhézott a BMW motorsport-igazgatója, Mario Theissen sem: “Legalább elárverezhetjük a sérült elemet a dolgozók között” – mondta Theissen. A BMW-nek egyébként mintha nem lenne szerencséje ezekkel a showműsorokkal, az autó januári debütálásakor, az új BMW Weltben Heidfeld egy takaróelemet veszített el.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/