/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Kovalainen a Renault-t dicsérte

2007. április 18. 08:19   |   Autoblog
címkék:  

A finn Heikki Kovalainen meglepően optimista a jövőt illetően, bár az is lehet, hogy az egész mindössze színjáték.

A fiatal újoncnak nem úgy kezdődött a szezonja, ahogy azt a szakma elvárta volna tőle. Heikki Kovalainen érkezését ugyanolyan vehemenciával fogadta a világ sajtója, mint Hamilton mclaren-mercedeses szerződését. Azóta viszont nem is kérdés, hogy kit hordoz tenyerén a média. A brit srác a maga huszonkét pontjával többedmagával vezeti a világbajnokságot. Ezzel szemben a szép reményekkel a száguldó cirkuszba érkező finn egy árva dobogós helyezést sem tud felmutatni.

Kovalainen a történtek ellenére nagyon bízik a csapatban és biztos benne, hogy visszavágnak az élbolynak. “Visszavágunk. Mi rendelkezünk a legjobb szerelőkkel, mérnökökkel és még mindig fantasztikus csapatot alkotunk. Meg fogjuk találni a probléma forrását, még ha ez most még elképzelhetetlennek is tűnik. Az, hogy jelenleg a BMW is gyorsabb nálunk, a legkevésbé érdekel minket.”

Kovalainen szerint neki kell a legkevésbé idegeskednie a kialakult helyzet miatt. Az istálló szerelőire, mérnökeire, szakembereire sokkal nagyobb nyomás nehezedik. “A többieknek sokkal nehezebb, mint nekem. Ugyanazok alkotják a csapatot, mint amikor Alonso még itt versenyzett, és ugyanazt az autót istápolják, amivel a spanyol sorra nyerte a futamokat.”

Nem tudni, hogy a finn valóban úgy érez, ahogy mondja, vagy netán csak ügyes fogással dicséri a csapatot, ha már teljesíteni képtelen. Fisichella már nem egyszer illette igen kemény szavakkal az új modellt, később még fontos lehet, hogy ki hízeleg és ki bírál, ha Briatore esetleg lehetőséget akar adni a kis Piquet-nek.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/