/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Kovalainent szerződtette a McLaren Hamilton mellé

2007. december 17. 08:31   |   Autoblog
címkék:  

A McLaren hivatalos közleményben erősítette meg, hogy a 2008-as idényben Heikki Kovalainen lesz a vb-második Lewis Hamilton csapattársa.

Nem sokáig maradt csapat nélkül Heikki Kovalainen: a finn pilótával a Renault nem hosszabbított szerződést, kapott viszont ajánlatot a Fernando Alonso távozása miatt emberhiányba került McLarentől. Kovalainen nem is habozott sokat, aláírta az elétolt papírokat, így a szponzorakarat ellenére ő került ki győztesen a Pedro de la Rosával folytatott versenyfutásból. “Több lehetőség is állt előttünk, a lényeg azonban az volt, hogy versenyképes párosításunk legyen” – mondta Martin Whitmarsh, a McLaren ügyvezetője. “Úgy gondolom, Lewis és Heikki félelmetes kombináció, mindketten parádés bemutatkozó idényt produkáltak és a legjobbak akarnak lenni.”



“Nagyon izgatott vagyok a közös jövőt illetően” – lelkendezett Kovalainen. “Finnként nagy megtiszteltetés számomra, hogy Mika Hakkinen és Kimi Raikkönen nyomdokaiba léphetek. Lewis társaságában még nem töltöttem el sok időt, de biztos vagyok benne, hogy jól tudunk majd együtt dolgozni és a legjobbat hozzuk ki magunkból a csapat számára.” A Renault másik kiebrudalt pilótájával, Giancarlo Fisichellával kapcsolatban friss hír, hogy állítólag aláírt a Spyker-utód Force Indiánál.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/