/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Lando Norris figyelmezteti a Red Bullt

2023. november 13. 09:43   |   Autoblog
címkék:  

A McLarennek még tovább kell javulnia a télen, ha jövőre utol szeretnék érni a Red Bullt, de Lando Norris felkészült a címvédő elleni küzdelemre.

Norris már most messze a legtöbb pontot szerezte pályafutása során, ha az egy szezonban szerzett pontok számát nézzük, ami jól mutatja, hogy a McLaren idei autója milyen messzire jutott a szezon eleji formájához képest.

A brit ugyan még mindig győzelem nélkül áll, de már hét dobogós helyezést szerzett csak az idei szezonban.

Épp most mondtam Maxnak, hogy mióta feltettük ezt a fejlesztést Ausztriában, én vagyok a második legtöbb pontot szerző pilóta a rajtrácson. Azt hiszem, mi voltunk a második legtöbb pontot szerző csapat, ha onnantól nézzük”- mondta.

“Természetesen tettünk egy hatalmas lépést előre, ugyanakkor, figyelembe véve, hogy hol tart még mindig a Red Bull, azt hiszem, így is nagyon-nagyon jó dolog, amit idén elértünk.”

Az előttük álló feladat azonban elég nehéznek tűnhet számukra, hiszen Verstappen élete formájában vezet jelenleg, a Red Bull autója pedig még mindig egy lépéssel a mezőny előtt jár.

Borítókép: Tóth Zsombor / Sport365

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/