/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Malajziában is a Red Bull az úr

2011. április 10. 14:50   |   Autoblog
címkék:  

Sebastian Vettel verhetetlen maradt az idei évben, miután újabb győzelmet aratott a Maláj Nagydíjon, jóllehet gondok voltak hibrid rendszerével a futam javarészében, amit az eső végül elkerült.

A világbajnoki címvédő ugyan nem aratott fölényes győzelmet, ám hibátlan vezetést bemutatva, irányítása alatt tartott mindent a vasárnapi versenyen, amely sokkal izgalmasabbnak és mozgalmasabbnak bizonyult, mint a szezonnyitó.

Jenson Button a második helyen hozta be a McLarent, miközben csapattársa, Lewis Hamilton csak a nyolcadik lett, miután kemény keverékű abroncsai a vártnál korábban elkoptak, így három körrel a vége előtt még egyszer meg kellett látogatnia szerelőit a boxban, ráadásul a verseny után kapott egy 20 másodperces büntetést is, mert szabálytalanul védte a pozícióját Alonsóval szemben.

Nick Heidfeld újabb dobogós helyezést szerzett a Renault-nak. A német pilóta már a rajtnál feljött a második helyre, majd egy kicsit visszaesett, és az utolsó néhány körben vissza tudta verni Mark Webber támadásait.

A Red Bull ausztrál pilótájának versenye már a rajtnál megpecsételődött, ugyanis a hibrid rendszer meghibásodása miatt a harmadikról visszacsúszott a kilencedik helyre.

A Ferrari duója, Felipe Massa és Fernando Alonso az ötödik, illetve a hatodik helyen végzett, miután utóbbi a verseny vége felé járva nekiment Hamilton autójának, miközben a harmadik pozícióért folyt a csata.

A Ferrari első szárnya megsérült, így a spanyolnak egy extra kiállást be kellett iktatnia, ráadásul a futam második felében nem működött menet közben állítható hátsó szárnya.

Vitaly Petrov magabiztosan autózott az élmezőny végén, azonban az egyik kanyart szélesen vette, és ahogy próbált visszatérni a pályára, a rázókő csúnyán megdobta autóját, amely hihetetlen módon eltörte a kormányrudat, a versenyző kezében maradt a kormány, és irányíthatatlanul a pálya szélére gurult. Szerencsére komolyabb baj nélkül.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/