/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Massa egy hét múlva elhagyhatja a kórházat

2009. július 28. 17:24   |   Autoblog
címkék:  

Orvosa szerint nem sérült Felipe Massa látása, így nincs veszélyben versenyzői pályafutása. Ma kinyitotta bal szemét és lát vele. A Honvéd kórházban azt mondták, a Ferrari pilótájának állapota gyorsan javul, így akár egy hét múlva elhagyhatja azt.

"Felipe bal szeme még be van dagadva, de kicsit már ki tudja nyitni és jól lát vele" – nyilatkozta kedd délben az olasz La Gazzetta dello Sport című napilapnak Dino Altmann, a Brazil Nagydíj és Felipe Massa otthoni kezelőorvosa.

„Már három nyelven is képes válaszolni a hozzá intézett kérdésekre, illetve tudja, merre van a jobbra és a balra. Láthatóan nem szenvedett maradandó károsodást."

A Ferrari csapatfőnöke, Stefano Domenicali és Jean Todt is meglátogatta ma Massát, és nagyon elégedettek voltak.

"Felismert, és mondta, hogy semmire nem emlékszik" – mondta az olasz szakember. „Felipe bíztatóan fejlődik, így bízunk mielőbbi visszatérésében. „Visszavárjuk, az autó az övé."

Felipe Massa másfél napig mesterséges kómában volt, de lábadozása a vártnál korábban elkezdődött, így hétfő délután végleg felébresztették és lekapcsolták a lélegeztető gépről. Sérült bal szeme miatt aggódtak csak, mert a duzzanat miatt nem lehetett vizsgálni.

Massa várhatóan idén már nem fog versenyezni, helyettesítéséről tanácskoznak a Ferrarinál. Első jelölt a hétszeres Forma-1 világbajnok Michael Schumacher, de Fernando Alonso, Valentino Rossi és Sebastian Loeb neve is felmerült.

Forrás: f1vilag.hu

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/