/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Verstappen betegséggel küzdött, de csak a szezon után árulta el

2024. január 03. 09:39   |   Autoblog
címkék:  

Max Verstappen rendkívül domináns szezont futott a Forma-1-ben, de az idény végére nem érezte túl jól magát, mivel a holland az Abu Dhabi Nagydíjat követő napokban elárulta, hogy rosszul lett.

Max Verstappen elárulta, hogy nagyon rosszul volt az idei Forma-1-es szezon befejezését követően.

A holland végig uralta a szezont, és a 22 megrendezett futamból 19-et meg is nyert a harmadik világbajnoki címéhez vezető úton.

A szezonját egy újabb futamgyőzelemmel koronázta meg Abu Dhabiban, amely a negyedik egymást követő év volt, amikor a Yas Marina Circuit pályán rendezett szezonzárón diadalmaskodott.

Ám a Talking Bull podcastben Verstappen elárulta, hogy megbetegedett, miután befejezte a szezonját.

“Abu Dhabi után néhány napig nagyon beteg voltam, szóval még mindig csak lábadozom belőle” – mondta Verstappen.

“Plusz aztán persze ott volt az utazás, ami nem igazán segített” – folytatta.

“Most lesz két igazán szép hetem, amikor csak kikapcsolhatok, nem kell nézegetnem az e-mailjeimet és az F1-gyel kapcsolatos dolgokat” – árulta el a holland világbajnok.

Verstappen statisztikailag az F1 történetének legdominánsabb szezonját élte, hiszen 86 százalékos győzelemi mutatóval zárta az évet, és ezzel megdöntötte Alberto Ascari 1952 óta fennálló rekordját.

Verstappen nem az első pilóta, aki elárulta, hogy a rekordhosszú versenynaptár a sok utazással rossz hatással van az egészségére. Korábban George Russell árulta el, hogy bizonyíthatóan hatással volt a sok utazás a szívére.

Borítókép: Tóth Zsombor/Sport365

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/