/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Vettel a Toro Rossónál

2007. július 31. 17:46   |   Autoblog
címkék:  

A 20 éves német pilóta, Sebastian Vettel váltja Scott Speedet a Toro Rosso csapatnál a szezon hátra lévő versenyein. Vettel távozásával honfitársa, Timo Glock veszi át a tesztpilóta szerepét a BMW-nél. A Toro Rosso így nyilatkozott a dologról: “Sebastian még 12 éves korában csatlakozott a Red Bull Junior Team gokart csapathoz, utána pedig velünk együtt a BMW egyengette Formula 1-es és Formula 3-as karrierjét. Most viszont újra köszönthetjük őt a Red Bull családban.”Mario Theissen, a BMW csapatfőnöke így kommentálta az eseményeket: “Teszt és tartalék pilótaként Sebastian nagyszerű munkát végzett nálunk. Mikor Robert Kubica helyett beállt az Amerikai Nagydíjon, történelmet írt azzal, hogy a legfiatalabb világbajnoki pontszerző lett. Azonban a jelenlegi tesztelési szabályok szerint ő már nem lehet a pilótánk. Most kapott egy lehetőséget a Toro Rossótól. Mi éveken át támogattuk és tanítottuk Sebastiant, karrierjét pedig nem szeretnénk korlátozni. Ellenkezne az elveinkkel.”Forrás: F1.com


A 20 éves német pilóta, Sebastian Vettel váltja Scott Speedet a Toro Rosso csapatnál a szezon hátra lévő versenyein. Vettel távozásával honfitársa, Timo Glock veszi át a tesztpilóta szerepét a BMW-nél. A Toro Rosso így nyilatkozott a dologról: “Sebastian még 12 éves korában csatlakozott a Red Bull Junior Team gokart csapathoz, utána pedig velünk együtt a BMW egyengette Formula 1-es és Formula 3-as karrierjét. Most viszont újra köszönthetjük őt a Red Bull családban.”

Mario Theissen, a BMW csapatfőnöke így kommentálta az eseményeket: “Teszt és tartalék pilótaként Sebastian nagyszerű munkát végzett nálunk. Mikor Robert Kubica helyett beállt az Amerikai Nagydíjon, történelmet írt azzal, hogy a legfiatalabb világbajnoki pontszerző lett. Azonban a jelenlegi tesztelési szabályok szerint ő már nem lehet a pilótánk. Most kapott egy lehetőséget a Toro Rossótól. Mi éveken át támogattuk és tanítottuk Sebastiant, karrierjét pedig nem szeretnénk korlátozni. Ellenkezne az elveinkkel.”

Forrás: F1.com

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/