/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Vettellel még Webber sem bírt

2010. október 23. 11:56   |   Autoblog
címkék:  

Sebastian Vettel és Mark Webber zsinórban másodszor, az idei évben pedig már nyolcadszor szereztek kettős rajtelsőséget a Red Bullnak, mely csapat a Koreai Nagydíj időmérőjén is bizonyította versenygépe fantasztikus egykörös teljesítményét.

Vettel idei kilencedik pole pozícióját ünnepelhette, miután az utolsó utáni pillanatokban, már a leintést követően befejezett gyorskörével az élre állt, és 1:35.585-ös idejével megszerezte a rajtelsőséget.

Sokáig úgy tűnt, hogy Fernando Alonso 1:35.766-os ideje éppen elég lesz ahhoz, hogy az élen maradjon, ám a Ferrari spanyolja végül csak a harmadik helyen végzett, miután a bajnokság éllovasa, Mark Webber is javítani tudott második mért körén, és 74 ezredre megközelítve márkatársát, feljött a második helyre.

Lewis Hamilton a negyedik pozícióba hozta be a McLarent, és csalódottságának adott hangot az időmérőt követően, jóllehet szerencsésnek is mondhatja magát, ugyanis kis híján lebontotta autóját, mikor lecsúszott a bokszbejárat ívéről, és nem sokon múlott, hogy ne csapódjon falnak.

F1vilag

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/