/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Webber: ők szoríthatnak meg minket!

2012. március 04. 13:04   |   Autoblog
címkék:  

 Nagyon szoros küzdelem várható a győzelemért az évadnyitó Ausztrál Nagydíjon – véli a Red Bull Racing rutinos versenyzője, Mark Webber. “Alapvetően még a melbourne-i verseny után sem kapunk tiszta képet, erre egészen Sepangig kell majd várnunk.”

A Forma-1-es paddockban a legtöbben úgy vélik, a Red Bull, valamint a McLaren versenyzői lesznek leginkább esélyesek a futamgyőzelemre a március 18-i idénynyitón, Webber szerint azonban nem már odafigyelni a Mercedesre, a Ferrarira, és a Lotusra sem.

„Mindannyian alig várjuk már, hogy végre Melbourne-ben legyünk, és kiderüljön, mire is elég az általunk elvégzett kemény munka. Úgy gondolom, a csapat fenomenálisan dolgozott a felkészülés során és olyan gyorsan dolgozott, amennyire csak tudott. Majd kiderül, hogy mindez mire elég" – mondta az ausztrál.

„Persze van több fantasztikus csapat, majd nagyon-nagyon keményen nyomja, mint például a McLaren, a Mercedes, a Ferrari, és a Lotus. Eddig elégedettek vagyunk, de ez nagyon gyorsan változhat a Forma-1-ben."

Arra a kérdésre, hogy véleménye szerint milyen szoros küzdelem várható majd Ausztráliában, Webber a következőt felelte: „Azt hiszem, nagyon szoros lesz. Komoly verseny lesz néhány csapat között, és nehéz megérteni, hogy ki, mit csinál jelen pillanatban, mert rengeteg variációja van az üzemanyag-mennyiség és a gumikeverékek kombinációjának."

„Elemezhetjük őket addig, amíg bele nem kékülünk, de alapvetően még a melbourne-i verseny után sem kapunk tiszta képet, erre egészen Sepangig kell majd várnunk. Egy másfél órás verseny Ausztráliában nem fogja eldönteni a világbajnokságot."

Webber elárulta, az új autó megértése szempontjából a Red Bull előrelépéseket tett a legutóbbi teszt óta, ám úgy érzi, még van terület a fejlődésre.

„Még mindig gyűjthetünk adatokat, fontos információkat, ez pedig fontos, mielőtt elkezdünk versenyezni, hiszen kétségtelen, hogy egy nagydíjhétvégén nehezebb megragadni az adatokat."

F1világ

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/