/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Tovább gurul a Hankook Abroncsadományozási Programja

2014. március 31. 19:10   |   Autoblog
címkék:  

A „Hankook Értékteremtő Program” keretében futó abroncsadományozási kezdeményezés immáron harmadik éve bizonyít. A program keretében a vállalat 2012-ben és 2013-ban megközelítőleg 50 millió forint értékben, több mint 2600 abroncsot adományozott olyan közhasznú szervezeteknek, amelyek munkájukkal a társadalom számára fontos szolgálatot tesznek. Az országos hatókörű szervezetek közül idén a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság részesül a vállalat mintegy 10 millió forint értékű abroncsadományában.

Tavaly első ízben 80 kisebb non-profit szervezet is abroncsadományhoz juthatott, mindezt pályázat formájában, 2014-ben pedig folytatódik a Magyarországon egyedülálló adományozási program. A kisebb non-profit szervezetek számára a pályázat felülete 2014. március 31-én (hétfőn) nyílik meg a www.hankookadomany.hu oldalon.

A Hankook Tire Magyarország 2014-ben ismét meghirdeti Abroncsadományozási Programját, hogy olyan szervezeteknek nyújtson segítséget, amelyek tevékenységükkel a leginkább rászorulókat szolgálják. A program az idei évben is két részből áll majd. Az országos hatókörű szervezetek közül 2014-ben a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság részesül majd abroncsadományban mintegy 10 millió forint értékben, a kisebb non-profit szervezetek pedig további 10 millió forint körüli értékben a már tavaly sikerrel alkalmazott módon, az erre a célra létrehozott www.hankookadomany.hu honlapon keresztül pályázhatnak majd.

A Hankook Tire, folytatva tavalyi kezdeményezését, idén is elsősorban a vér- vagy szervszállítás, betegszállítás, gyermekmentés, koraszülöttmentés, gyermekedukáció vagy bűnmegelőzés területén tevékenykedő kisebb szervezeteket kívánja támogatni. A kiírási feltételek változatlanok, a 2014. március 31-én induló www.hankookadomany.hu oldalon a jelentkező szervezetek legfeljebb 12 darab, azaz 3 garnitúra Hankook gumiabroncsra adhatják le igényüket, a beadási határidő 2014. június 30. A kisebb non-profit szervezetek számára továbbra is feltétel, hogy a regisztráló szervezet közhasznú vagy kiemelten közhasznú alapítványi, közalapítványi vagy egyesületi formával rendelkezzen; és minimum 5 éve tevékenykedjen. A szervezetek kétévente pályázhatnak ismételten adományért. A kedvezményezett szervezeteket a Hankook a program anyagi kerete erejéig és a kért abroncsok elérhetőségének függvényében választja ki. Az értesítésre elektronikus úton, 2014. szeptember 1-jét követően kerül sor. A kiválasztott szervezetek ezt követően 2014 őszén, a Hankook Tire magyarországi üzemében, a rácalmási gyárban vehetik majd át az abroncsokat.

Az Abroncsadományozási Program keretében a Hankook 2012-ben és 2013-ban megközelítőleg 50 millió forint értékben, több mint 2600 abroncsot adományozott olyan közhasznú szervezeteknek, amelyek munkájukkal a társadalom számára fontos szolgálatot tesznek. Az országos hatókörű szervezetek közül a vállalat korábban az Országos Mentőszolgálatnak (immáron két ízben), a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságnak és a Magyar Vöröskeresztnek nyújtott jelentős támogatást gumiabroncsok formájában, valamint 80 kisebb non-profit szervezetnek 2013-ban.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/