/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

2006-ban debütál a Chevrolet Captiva

2005. november 23. 07:36   |   Autoblog
címkék:  

Újabb kategóriába készül betörni a Chevrolet. A 2004-ben bemutatott S3X tanulmányból egy nagyméretű SUV-ot készített, kifejezetten Európának.


A 2006-os Genfi Autószalonon debütál majd a Chevrolet új modellje, a Captiva. Az SUV kategóriába sorolt újdonság alapja a 2004-ben Párizsban bemutatott S3X tanulmányautó. A Captiva nem éppen apró darab, a 4,64 méteres hosszúság, az 1,85 méteres széleséggel és az 1,72 méteres magassággal párosulva egy tágas és kényelmes autó képét vetíti előre. A nagy hely miatt lesz öt- és hétüléses változat, kívánság szerint az elsőkerékhajtás helyett összkerékhajtást is kérhetünk majd.

Az európai piac elvárásai szerint egy modern 2 literes, 150 lóerős common-rail dízel is elérhető lesz az autóhoz, amit a GM Daewoo, a GM Powertrain és az olasz VM Motori közös erővel fejlesztett ki. Akik inkább a benzinre szavaznak, egy 2,4 literes négyhengeres és egy 3,2 literes V6-os erőforrás közül választhatnak. Emellett a Captiva lesz az első Chevrolet modell Európában, amelyhez ESP menetstabilizáló rendszer is elérhető lesz.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/