/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

225 milliót ért Ferenc pápa Lamborghinije

2018. május 14. 13:30   |   Autoblog
címkék:  

A Lamborghini még tavaly novemberben egy egyedi kivitelű Huracán modellt ajándékozott a katolikus egyházfőnek, amelyet most, május 12-én karitatív céllal elárvereztek. A Monte Carlóban tartott RM Sotheby’s aukción a hátsókerék-hajtású, egyedi festésű sportautóért 715 ezer eurót, azaz több, mint 225 millió forintot fizettek. Az összeget kizárólag jó ügyek támogatására fordítják.

Az egyedi kivitelű Lamborghini Huracanért befolyt összeget kizárólag jótékony célra fordítják. Ferenc pápa rendelkezése szerint a pénzből jut a mosuli térség rekonstrukciójára és támogatják belőle a 23. János Pápa Közösséget, amely az üzérkedés és más bűncselekmények női áldozatait segíti, továbbá két olasz szövetséget (GICAM és Amici per il Centrafrica), amelyek Afrikában segítik a nőket és gyerekeket.

A pápának adományozott Lamborghini Huracán RWD modellt egyébként a Lamborghini Ad Personam részlege tette egyedivé. A kocsi Vatikánváros lobogójának színeit öltötte magára, a Monocerus fehér alapszínhez Tiberino sárga díszítések tartoznak.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/