/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (1) |
| Több

246 km/órával száguldott egy Audival a tinédzser, mikor lefotózták

2019. február 09. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A kanadai kerületi rendőrség egy 246 km/órával száguldó Audit traffipaxolt le a héten a 403-as autópályán, amelyet egy 19 éves helyi lakos vezetett. A fiú egy barátjától kapta kölcsön az autót mindössze néhány perccel korábban, most viszont majd nem vezethet egy ideig.

A GlobalNews beszámolója alapján egy 246 km/órás tempóval száguldó Audit fényképeztek le, majd állítottak félre a kanadai 403-as autópályán az Ontario megyei rendőrök hétfőn este.

A 19 éves elkövető egy nem megnevezett négykarikás modellt vezetett, melyet egy barátjától kapta kölcsön tesztvezetésre nem sokkal korábban. Habár a levegő hőmérséklete nem volt fagypont alatt, az út nedves és elég forgalmas volt a szabálytalanság pillanatában, így ezt súlyosbító körülményként vették figyelembe.

Kerry Schmidt őrmester ezt fűzte a történtekhez: „Talált egy felszabadult szakaszt a 403-ason, ahol lepadlózta, épp a sebességmérést végző tisztek előtt. Ők pedig 246 km/órával mérték be.” – mondta, majd hozzátette: „Februárban téli körülmények várják az autósokat, még ha akkor épp meleg is volt az idő, az utak nedvesek, így nem lehet tudni, mi vár ránk. Elég csak egy darab jégre ráhajtani, belemenni egy kátyúba vagy ha kihajtanak elénk, egész addig azt hisszük, mi uraljuk az autót, míg végül elveszítjük az uralmat felette.”

Az ügy zárásaként az Audit egy hétre elvontatták, a fiú jogosítványát egy hétre bevonták, azonban ez nem minden, ugyanis durva szabálytalanság miatt fognak ítéletet mondani felette.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Jóska
2019-02-09 - 10:55

Egy hét? Ennyiért én is szívesen mennék egy ilyen kört. Még a suzukimat is elvontathatnák, úgyis üres a tankja.


*/