/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Alonso: “Meglátjuk, hogy kizárnak-e a bajnokság hátralévő részéből vagy sem”

2024. április 09. 10:27   |   Autoblog
címkék:  

Fernando Alonso azzal viccelődött, hogy a Japán Nagydíj végén tanúsított védekezési taktikája miatt “akár ki is zárhatják a bajnokság hátralévő részéből”.

Az Aston Martin egy erős hatodik helyet szerzett Japánban, de a vasárnapi futam záró szakaszában Alonsónak meg kellett küzdenie azért, hogy maga mögött tartsa Oscar Piastrit és George Russellt a Mercedessel.

Hasonlóan Carlos Sainz tavalyi szingapúri taktikájához, Alonso gondoskodott arról, hogy Piastri DRS-távolságon belül maradjon, hogy így védje magát a frissebb gumikon érkező Russelltől.

Bár Russellnek sikerült megelőznie Piastrit, végül elfogytak a körök, hogy megtámadhassa Alonsót, így be kellett érnie a hetedik hellyel.

Két héttel azután, hogy Alonso 20 másodperces időbüntetést kapott “potenciálisan veszélyes vezetésért”, amikor Ausztráliában megpróbálta maga mögött tartani Russellt, a kétszeres világbajnok ezúttal sem tudta megállni, hogy ne poénkodjon egy kicsit az FIA-val.

“Nem tudom, mit mondjak már Ausztrália után, meglátjuk, hogy kizárnak-e a bajnokság hátralévő részéből” – mondta Alonso a spanyol DAZN televíziós csatornának.

Borítókép: Tóth Zsombor/Sport365

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/