/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

47 óra alatt elfogyott a Volvo XC90 első kiadása

2014. szeptember 08. 09:00   |   Autoblog
címkék:  

A Volvo XC90 First Edition – 1927 egyedileg sorszámozott, kizárólag online megvásárolható – modell 47 órával a megjelenése után elfogyott. A legtöbb autót már egy órával a rendszer megnyitása után lefoglalták. A csúcson 7 autót vásároltak meg percenként.

A First Edition modellek, amelyek a Volvo alapításának évét ünneplik, a történelemben először kizárólag a www.volvocars.com honlapon voltak elérhetőek.

Az 1927 darab First Edition tulajdonos egy gazdagon felszerelt autót kap, amelynek küszöbét elegáns, gravírozott sorszám díszíti, míg kívül, a motorjelzés mellett egyedi embléma található.

Onyx fekete fényezés és 8-küllős, 21 colos könnyűfém keréktárcsák társulnak a borostyán színű nappabőr ülésekhez, a bőrrel borított műszerfalhoz és a diófa betétekhez.

A First Edition modelleket országoktól függően nagy teljesítményű benzin vagy dízelmotor hajtja, Magyarországon – mint Európa többi országában is – a dízelmotoros változat volt rendelhető. A Volvo Cars’ új négyhengeres Drive-E motorjai közül  a kompresszoros és turbófeltöltős T6 összkerék-meghajtással 320 lóerős, míg a D5 ikerturbós dízelmotor 225 lóerőt ad le. A motorokhoz kifinomult 8 sebességes automataváltó kapcsolódik.

A tablet-szerű központi érintőképernyő az egyik legszembeötlőbb elem a vadonatúj XC90-ben. Ez a vadonatúj eszköz gyakorlatilag gombok nélkül üzemeltethető és egy egészen új megoldást képvisel az autóban ülők számára számára, amelyen keresztül irányíthatják autójukat és internet alapú termékek és szolgáltatások széles köréhez férhetnek hozzá.

A Bowers & Wilkins audiorendszer 1400 wattos teljesítményt ad le egy D kategóriás erősítővel, 19 hangszóróval és a legmodernebb hangfeldolgozó szoftverrel, amely egy világszínvonalú élő előadás érzetét hozza el az autóban.

Az autóipar legátfogóbb és technológiailag legkifinomultabb biztonsági csomagja érhető el a modellhez, amely tartalmaz két biztonságtechnológiai világújdonságot: az útelhagyást észlelő rendszert és az automatikus fékezést útkereszteződésben. Mindemellett a Volvo Cars’ összes automata fékező-, kerékpáros- és gyalogosvédelmi rendszere alapvető felszereltség az autóban.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/