/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

600 lóerős Porsche-kabrió a Sportectől

2008. április 29. 13:31   |   Autoblog
címkék:  

A svájci Porsche-specialista Sportec bemutatta legújabb alkotását, az SP600-at.

A svájci Sportec szuperkabriót faragott az amúgy sem gyenge Porsche 911 Turbo Cabriolet-ból, az SP600 aerodinamikai csomagot, áthangolt futóművet és persze megpiszkált motort kapott. Hála a Sportec új turbófeltöltőinek, a sport kipufogórendszernek, az egyedi légszűrőnek és egyéb módosításoknak, a 3,6 literes boxermotor teljesítményét a névhez illő 600 lóerőre sikerült felpumpálni, a maximális nyomaték 765 Nm.

A tuningolt kabrió mindössze 3,3 másodperc alatt gyorsul nulláról százra, de a kétszázas tempó eléréséhez is csak 10,6 másodpercre van szüksége. A végsebesség 338 km/óra. Hogy a 600 lóerő a lehető legoptimálisabban kerüljön az aszfaltra, a Sportec sportkuplunggal szereli fel az SP600-akat, melynek programozását minden esetben egyéni igények alapján végzi el. A 20-as felniken gördülő kabrióra egyedi megrendelés alapján további kétcentis ültetés is kérhető.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/