/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (1) |
| Több

A BMW idén is segít leküzdeni Tom Cruise lehetetlen küldetését

2018. június 08. 19:00   |   Autoblog
címkék:  

Augusztus 2-án debütál a hazai mozikban a Mission: Impossible – Utóhatás, amelyben Tom Cruise egy sor különleges BMW modell volánjánál indul akcióba. Vászonra gurul az új BMW M5 sportmodell, az 1986-os BMW 5-ös limuzin, a legújabb 7-es BMW és a BMW R nineT Scrambler motorkerékpár is.

MISSION: IMPOSSIBLE - FALLOUT

A BMW Group ismét első számú autóipari partnerként közreműködött a Paramount Pictures és a Skydance Media legendás akciófilm-sorozatának legújabb alkotásában. A Münchenben székelő vállalatcsoport a 2011-ben bemutatott Mission: Impossible – Fantom protokoll óta meghatározó szereplőként vesz részt a Tom Cruise nevével fémjelzett projektben, így a gyártó a legújabb epizódot az akciójelenetekben feltűnő BMW modellek mellett átfogó nemzetközi marketingkampánnyal is támogatja. A Mission: Impossible – Utóhatás augusztus 2-án kerül fel a magyarországi filmszínházak műsorára.

MISSION: IMPOSSIBLE - FALLOUT

Az Ethan Hunt ügynököt alakító Tom Cruise mellett ezúttal is feltűnik a vásznon Alec Baldwin, Simon Pegg, Ving Rhames, Rebecca Ferguson és Michelle Monaghan, akiknek egy balul elsült akció után ismét versenyt kell futniuk az idővel. Az alkotásban szerepet kapott Henry Cavill, Angela Bassett és Vanessa Kirby is. A filmet a Jack Reacher, A holnap határa és a Mission: Impossible – Titkos nemzet forgatókönyvírója, Christopher McQuarrie írta és rendezte.

A titkos ügynökök bevetését az új BMW M5 sportmodell, az 1986-os BMW 5-ös limuzin, a BMW 7-es sorozat és a BMW R nineT Scrambler motorkerékpár segíti a filmvásznon.

MISSION: IMPOSSIBLE - FALLOUT

A Mission: Impossible – Utóhatás című alkotás autós főszerepére felkért BMW M5 sportmodellt látványos BMW M Performance alkatrészekkel varázsolták egyedivé a készítők, az autó megjelenését így többek között fekete hűtőrács és szénszálból készült visszapillantó-házak fokozzák. BMW M TwinPower Turbo technológiával dolgozó, 4.4 liter hengerűrtartalmú V8-as benzinmotorjával, 600 lóerő maximális teljesítményével és vadonatúj fejlesztésű M xDrive intelligens összkerékhajtásával az új BMW M5 minden szituációban a lehető legjobb tapadásról és a legintenzívebb menetdinamikáról biztosítja a Tom Cruise által megformált Ethan Hunt ügynököt.

MISSION: IMPOSSIBLE - FALLOUT

A BMW R nineT Scrambler motorkerékpár a film egyik kulcsjelenetében tűnik fel a vásznon, villámgyors tempójú, vakmerő manőverekkel szelve keresztül Párizs utcáit. Az 1986-os BMW 5-ös limuzin ugyancsak egy adrenalintól lüktető jelenetben kel Ethan Hunt segítségére, új mércét állítva a filmre vett autós üldözések történetében.

A Mission: Impossible – Utóhatás hivatalos előzetese mindebből vérpezsdítő ízelítőként szolgál:

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Noll Balázs
2018-06-10 - 11:16

Szuper jó film ☺☺??✌??


*/