/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A BMW még kivár a Brexit ügyben

2016. november 05. 12:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A bajor gyártó még nem helyezi át angliai gyártósorát, amíg nem válik biztossá a britek kiválása az EU-ból. Vagyis tovább készülnek a Minik Oxfordban.

A BMW főnöke, Harald Krüger elárulta, semmiféle nyomás alatt nincs egyelőre a cég Nagy-Britannia esetleges Európai Uniós kiszállása miatt, hisz még nem lehet készpénznek venni az ottani népszavazás végeredményét.

Ráadásul több, a szigetországban üzemet működtető gyártó (mint amilyen a Nissan vagy a Honda) egyezkedéseket folytat a brit vezetéssel, hogy bizonyos adókedvezmények vagy egyéb engedmények keretein belül maradhasson helyben, vagyis a BMW-nek is adottak a feltételek, ha minden kötél szakadna, és valóban kiszállnának az angolok az Unióból. Az már csak a hab a tortán, hogy az Egyesült Királyság mellett Ausztriában és Hollandiában is működnek hasonló létesítmények.

Addig is a Mini almárka termékeit előállító oxfordi gyár teljes erővel tud üzemelni, hisz a prémium kisautókat kapkodják, mint a cukrot.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/