/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A Bugatti is megejti a maga visszahívási kampányát

2016. április 15. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A patinás sportautó márka a Chiron megjelenésével sem feledkezik meg a Veyron tulajdonosokról, akik közül párnak meg kell jelennie kedvencével a legközelebbi szervizben, hogy néhány hibát kijavíthassanak a szerelők.

Míg a Chiron fürdik a rivaldafényben, gyorsan visszahív néhány Veyron modellt a Bugatti két különböző hibajelenség miatt.

Az első a 2006 és 2010 között gyártott sima, illetve a 2009 októbere és 2010 júliusa között készített Grand Sport változatokat érinti, ezekben a modellekben ugyanis az üzemanyag-visszajelző hibás értékeket mutathat, megtréfálva az akár negyed óra csapatás alatt teljesen tankot ürítő autó tulajdonosait.

Az amerikai NHTSA (Nemzetközi Közlekedési Biztonsági Szervezet) közleményében a valóságosnál több üzemanyagot jelző műszer miatt nagyobb esély van a hirtelen megállásra, ami akár balesethez is vezethet. A gyártó ezért az érzékelő kicserélésével és szoftverfrissítéssel orvosolja a problémát, természetesen ingyen.

A második hullám kevés kivétellel szinte az összes példányt érinti, ugyanis aktív autóhasználat mellett az emelési pontok körül található lemezek korróziónak indulhatnak, ami később ezek leszakadásával járhat – főként nagyobb sebességnél – ez pedig ugyancsak balesetet okozhat.

Ezek után csak azt tudjuk javasolni, hogy akinek Bugatti Veyron pihen garázsában, jobb ha felkeresi az NHTSA-t, hogy az ő autója érintett lehet-e a visszahívásban.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/