/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A Ford bemutatta az ST-Line termékcsaládot

2016. június 20. 17:45   |   Autoblog
címkék:  

Elindult az új ST-Line termékcsalád gyártása, amelynek sportos stílusa a Ford Performance modellek hangulatát idézi, s amelynek motorpalettáján erős és takarékos EcoBoost benzinmotorok és TDCi dízelek szerepelnek. Az ST-Line első két modellje, a Fiesta és Focus ST-Line már megrendelhető.

A népszerű Fiesta ST és Focus ST modellekből ismerős, merész külső-belső formavilággal megalkotott új Focus ST-Line és Fiesta ST‑Line azok számára készült, akik számára vonzó a Ford ST-modellek sportos imázsa, de csak részben igénylik a legmodernebb technológiákkal feltuningolt ST-motorok és futóművek kiemelkedő teljesítményét.

A Focus ST-Line és a Fiesta ST‑Line kínálatában számos erős motor szerepel, köztük a Ford többszörösen díjnyertes 1,0 literes EcoBoost benzinmotorja; mindezt sportfutómű, sportos karosszériakialakítás és egyedi keréktárcsa-dizájn egészíti ki, nem beszélve a sportülésekről, a sportos kormánykerékről és a könnyűfém pedálokról.

A Ford ST-Line modellek megjelenését ST-hatású stíluselemek dobják fel, mint a trapéz alakú hűtőrács méhsejt-mintás kialakítása, a sötét szegéllyel keretezett ködfényszórók, az első spoilertoldat a Fiesta ST-Line modellhez és lökhárítóbetét a Focus ST-Line modellhez. Emellett diffúzorbetét jár mindkét autóhoz, a Fiesta ST-Line pedig nagyméretű hátsó tetőspoilerrel gazdagodik. Az ablakok alatt fekete övvonal fut végig, továbbá mélyre húzott oldalküszöbök és ST-Line emblémák ékesítik az autókat. A Fiesta ST-Line egyedi 16, míg a Focus ST-Line 17 colos metálszürke könnyűfém felniken gurul.

Az utastérben vörös öltésekkel díszített sportülésekkel és ST-stílusú, szürke öltésekkel varrott, perforált bőrrel borított kormánykerékkel, ST-stílusú váltógombbal, sötét színű, szőtt anyagból készült tetőkárpittal és ST-Line küszöbdíszlécekkel találkozunk.

Az új Ford ST-Line modellek kizárólag nagyteljesítményű motorokkal kaphatók, amelyek jól illenek a 10 mm-rel leültetett sportfutómű által megalapozott menetdinamikához. A Fiesta ST-Line az 1,0 literes EcoBoost 100, 125 és 140 lóerős változatával kapható, hatfokozatú kézi vagy a 100 lovas kivitel esetében automata sebességváltóval is. A modell a 95 lovas 1,5 literes TDCI dízellel is megrendelhető.

A Focus ST-Line kínálatában szereplő 1 és 1,5 literes benzinmotorok teljesítménye 125, 150 és 182 lóerő lehet, és ezekhez az erőforrásokhoz hatfokozatú manuális, hatfokozatú automata, valamint hatfokozatú PowerShift automata sebességváltók rendelhetők. A Focus ST-Line emellett a Ford 120 és 150 lóerős, 1,5 literes TDCi dízelével is megrendelhető.

Az 5-ajtós, 1.0 literes, 125 lovas EcoBoost motorral és 5-fokozatú manuális váltóval szerelt alap Fiesta ST-Line 4 950 000 forinttól érhető el, míg az 5-ajtós, 1.0 literes 125 lovas Ecoboost erőforrással és 6-fokozatú manuális váltóval felvértezett alap Focus ST-Line 5 880 000 forinttól kapható.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/