/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A Ford Kuga Plug-In Hybrid Európa legkelendőbb PHEV-modellje

2023. február 11. 14:30   |   Autoblog
címkék:  

A Kuga Plug-In Hybrid tavalyi értékesítési eredménye 20 százalékkal növekedett az előző évhez képest, így 2022-ben az elektrifikált Ford SUV immár zsinórban másodszor szerezte meg a legnagyobb darabszámban eladott plug-in hibrid (PHEV) modell címét az európai piacon.

Ford Kuga Plug-In Hybrid is Europe’s Best-Selling PHEV for a S

A Kuga Plug-In Hybrid intelligens hajtáslánca sokoldalú használhatóságot kínál a vásárlóknak: 57-67 km-es (WLTP) elektromos hatótávolságával és 14,4-15,9 kWh/100 km (WLTP) energiafogyasztásával ez az autó tisztán elektromos hajtással is kiválóan alkalmas a mindennapi használatra.

A Kuga kínálata tavaly tovább bővült a Kuga ST-Line X Black Package változattal, így a vásárlók olyan egyedi külső dizájn-elemekkel egészíthetik ki járművüket, mint a feketére fényezett tető, a fekete tükörburkolatok, első légbeömlők és hátsó légterelő, illetve az alapáron kínált, fekete festésű 20 colos könnyűfém keréktárcsák.

Tavaly óta minden Kuga változat felszerelhető azzal a 18 irányban állítható vezető- és utasüléssel, amelyek kiváló ergonómiáját az Egészségesebb Hátakért kampányt szervező gerinc-specialista intézet, az Aktion Gesunder Rücken e.V. (AGR) minősítő pecsétje igazolja.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/