/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A gran turismók királya

2016. november 16. 14:00   |   Autoblog
címkék:  

Az Aston Martin megalkotta története legjobb gran turismóját, amelyet még a klasszikus V12-es szívómotor hajt. A csodálatos Vanquish S átfésült hajtáslánccal és felfüggesztéssel, továbbá áramvonalasabb karosszériával kínál még intenzívebb vezetési élményt.

A Vanquish S legelőször is teljesítményében különbözik a normál Vanquish modelltől. Hatliteres V12-es, 48 szelepes erőműve 573 helyett 600 lóerőt állít elő és még készségesebben reagál a gázpedál parancsaira. Maximális nyomatéka 630 newtonméter. Erejét egy gyorsabbra hangolt nyolcfokozatú Touchtronic III automataváltó továbbítja a hátsó kerekek felé. A sportosabb vezethetőséget szolgálják az újrakalibrált rugók és lengéscsillapítók, valamint stabilizátorrudak is. A nulla-százas gyorsulás csupán 3,5 másodpercet vesz igénybe, az elérhető legnagyobb sebesség pedig 324 km/óra.

Kívülről a Vanquish S új aerodinamikai kiegészítőiről ismerhető fel. Átrajzolt, még hatékonyabb karbon első splittert és hátsó diffúzort szereltek rá, amelyek csökkentik a tengelyekre ható felhajtóerőt. A hátsó szoknya nyílásaiból pedig új fekete dupla kipufogócsövek kandikálnak ki, amelyek agresszívabbá teszik a kocsi megjelenését. Persze a külső még vonzóbbá tehető, többek között karbon motorháztető szellőzőrácsokkal, új ötküllős, gyémánt csiszolású kovácsolt könnyűfém felnikkel, továbbá különleges grafikákkal. A fékrendszer karbon kerámia, 398 mm-es első és 360 mm-es hátsó tárcsákkal, 6-dugattyús első 4-dugattyús hátsó féknyergekkel.

A kabin fantasztikus ‘Filograph’ gyémántmintás bőrkárpitozással és különleges mintázatú, selyemfényű karbon középkonzollal is kérhető.

Az új Vanquish S Coupe és Volante kivitelben, 199 950 fonttól rendelhető az Egyesült Királyságban, 262 950 eurótól indul Németországban és 294 950 dollártól vásárolható meg az Egyesült Államokban.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/