/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A gyorshajtás oka: hátba fújt a szél

2017. január 27. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Fájdalmas lehet 17 km/órás sebességtúllépés miatt több mint 43 ezer forintos bírságot kapni a helyszínen, ám mindez más kontextusba kerül, ha a szél a felelős a szabálytalanságért. Legalábbis ezt remélte egy ausztrál gyorshajtó, aki papírra is jegyeztette kifogását.

Vannak helyzetek, amikor az ember mindent megpróbál bevetni, hogy egy igazságtalannak vagy túl súlyosnak gondolt ítéletet megússzon.

Egy Ausztrál férfit 110 km/órás (68 mérföldes) szakaszon 127-tel (79 mérföld/óra) kaptak el a rend éber őrei, majd átadták 200 ausztrál dollárt és 2 büntetőpontot érő elismerésüket neki, mire ő védekezésül annyit írt a papírra, hogy a hátszél tolta őt (“The wind was pushing me”).

A vicces kedvükben levő biztosurak rögtön fel is tették az internetre a büntetésről szóló feljegyzés részletét azzal a képaláírással, hogy „a nap kifogása díj győztese…”. Ettől persze a bírság él.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/