/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Kizárták a Haas versenyzőit a Monacói Nagydíj időmérőjéről

2024. május 26. 10:32   |   Autoblog
címkék:  

Nico Hülkenberget és Kevin Magnussent kizárták a Monacói Nagydíj időmérőjéről, miután mindkét autónál technikai szabálytalanságot találtak.

A Haas mindkét versenyzőjét kizárták a Monacói Nagydíj időmérőjéről, miután a kvalifikációt követően a stewardok elé kellett menniük.

Az FIA technikai delegáltja által végzett vizsgálat mindkét autó esetében szabálytalanságot talált, ami sértette a technikai szabályzat 3.10.10 h cikkelyét.

A stewardoknak benyújtott dokumentum szerint: „A 20-as és 27-es számú autókon ellenőrizték a hátsó szárny legfelső elemének állítható pozícióit. Az állítható elemek legalsó és legkülső szélső területe mindkét autónál meghaladta a megengedett maximális 85 mm-es értéket”.

Ennek hatására a csapat képviselőjét mindkét autó miatt behívták a stewardokhoz. Hülkenberg a 12-dik, míg Magnussen a P15-dik pozícióból állt volna rajthoz a Monacói Nagydíjon.

Borítókép: Tóth Zsombor/Sport365

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/