/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A Hankookot is átjárta a karácsony szelleme

2021. december 22. 18:10   |   Autoblog
címkék:  

Karácsony előtt megdobbanó szívből és adakozási kedvből a rácalmási abroncsgyárban sincs hiány. A Hankook és dolgozói az ünnepek előtt több ízben is segítettek azokon, akiknek óriási szüksége van a támogatásra, legyen szó akár hátrányos helyzetű családokról, árva vagy kórházban fekvő gyermekekről.

20211222_Hankook Karácsony_1

Régi hagyomány, hogy a Hankook minden évben támogatja a dunaújvárosi székhelyű Útkeresés Segítő Szolgálatot, akik a hátrányos helyzetű családok megsegítésén dolgoznak nap mint nap. Ott, ahol a gyermekeknek szegényes anyagi és szociális körülmények között kell felnőni, a karácsony sem telhetne ünnepi hangulatban a szolgálat munkája, valamint jó szándékú civilek és cégek támogatása nélkül. A Hankook ezen családok karácsonyához idén is 200 000 forinttal járult hozzá, melyből az Útkeresés munkatársai társasjátékokat vásárolnak a rászorulóknak.

Nemcsak vállalati szinten, hanem dolgozói oldalról is bőségesen érkezett segítség 2021 telén. Tujner László, a Hankook Tire Magyarország Kft. technológiai osztályának egyik mérnöke úgy döntött, minden követ megmozgat azért, hogy a Böjte Csaba ferences szerzetes által alapított Dévai Szent Ferenc Alapítvány gondozásában élő több száz árva gyermeket támogatni tudja. Ő indította el azt a kezdeményezést, melynek eredményeképpen elképesztő mennyiségű adomány gyűlt össze az abroncsgyártó telephelyén.

20211222_Hankook Karácsony_2

A felajánlásokat egészen december közepéig fogadta a Hankook, majd az összegyűlt ajándékokat Tujner László juttatta el az alapítványnak. A segítségnyújtáshoz persze maga a vállalat is hozzájárult, így a tárgyi adományokon túl 500 000 forint támogatást juttattak el a cég nevében a nehézsorsú gyermekeknek.

A játékok, ruhák, könyvek és tartós élelmiszerek mellett a karácsonyt megelőző időszak kulcsszava a csokoládé volt. Kevés nyomasztóbb dolog van annál, mint betegen, a kórházban fekve tölteni az ünnepeket, és ezeket a körülményeket gyermekként még nehezebb elviselni. A Hankook általános ügyvitel részlegének munkatársa, Németh Gábor kezdeményezése nyomán a cég dolgozói több mint 70 kg csokoládét gyűjtöttek össze a bohócdoktorok munkájának támogatására, akik a sok száz kórházban fekvő kis beteg gyógyulásában segédkeznek.

A cég továbbra is igyekszik támogatást nyújtani azoknak a szervezeteknek és alapítványoknak, amelyek oda juttatják el az adományokat, ahol a legnagyobb rájuk a szükség. A vezetőség nagyon büszke a dolgozóira, hiszen nemcsak, hogy részt vettek az adománygyűjtő kezdeményezésekben, hanem olyan lelkesedéssel álltak a nemes célok mellé, ami mindenki számára példaértékű lehet.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/