/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A Jaguar I-PACE lett az Év Autója

2019. március 05. 19:30   |   Autoblog
címkék:  

A tisztán elektromos Jaguar I-PACE nyerte el idén az Európai Év Autója címet. Jaguar modell most először részesült ebben a nagyra becsült kitüntetésben. A Jaguar nagyteljesítményű elektromos szabadidőjárműve a mezőny egyetlen zéró károsanyag-kibocsátású tagjaként hat másik döntős jelölt – az Alpine A110, a Citroën C5 Aircross,a Ford Focus, a Kia Ceed, a Mercedes-Benz A-osztály és a Peugeot 508 – előtt diadalmaskodott.

Az Európai Év Autója díj zsűrijét 23 ország 60 autós szakújságírója alkotja; a díj a műszaki innovációt, a formatervezést, a menetteljesítményeket, a takarékos üzemet és az ár-érték arányt értékeli.

Az Egyesült Királyságban tervezett és fejlesztett Jaguar I-PACE fogadtatása világszerte fantasztikus volt. A mai napig több mint nyolcezer ügyfél vehette át autóját – 75 százalékuk Európában.

A Jaguar I-PACE vezethetőségében és megjelenésében is egyedülálló. Úgy fejlesztették, hogy a lehető legteljesebb mértékben kihasználja az elektromos hajtáslánc és az egyedi alumínium vázszerkezet adottságait, és sportautóhoz méltó menetdinamikát ötvözzön a szabadidőjárművekre jellemző praktikummal.

A jármű töltését nagyban leegyszerűsíti a Jaguar nyilvános töltőszolgáltatása, amelyhez egyedi okostelefonos alkalmazáson vagy RFID kódkulcs segítségével férhetnek hozzá az ügyfelek. A testre szabható töltőcsomagokat kínáló, a töltési díjakat egyszerű havi számlában összesítő szolgáltatás révén az I-PACE ügyfelek több mint 85 ezer töltőponthoz férhetnek hozzá Európa-szerte.

Az I-PACE egy évvel ezelőtti bemutatása óta 55 nemzetközi elismerésben részesült. Többek között elnyerte a német, norvég és brit Év Autója díjakat, a BBC TopGear magazin Év Villanyautója díját, a Év Kínai Zöld Autója díjat, valamint az Autobest ECOBEST kitüntetését.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/