/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A korábbi csapattulajdonos megjósolta Sainz következő lépését

2024. április 01. 11:28   |   Autoblog
címkék:  

A volt Forma-1-es csapattulajdonos Eddie Jordan azt jósolta, hogy Carlos Sainz a 2025-ös szezonban csatlakozik honfitársához, Fernando Alonsóhoz az Aston Martinnál.

Sainz jelenleg új otthont keres a jövő évre, miután a Ferrari Lewis Hamilton szerződtetése mellett döntött.

A spanyol vakbélgyulladás miatt kénytelen volt kihagyni a Szaúd-arábiai Nagydíjat.

A következő, ausztráliai futamon azonban Sainz domináns vezetést mutatott be, és pályafutása harmadik futamgyőzelmét aratta, amivel ismét reflektorfénybe került a neve.

Miután kapcsolatba hozták a Mercedeshez való váltással Hamilton helyére, Jordan úgy véli, hogy a 29 éves versenyző az Aston Martinban fog kikötni gyermekkori hőse, Alonso mellett.

“Jelenleg, kérem, ne feledjék, ő a Toro Rossónál kezdte” – mondta. “Ha a Red Bull elveszítene valakit, mint Max [Verstappen], vagy le akarja cserélni [Sergio] Perezt, akkor azt kell mondanunk, hogy Carlos lenne az egyik kulcsember.

“Azonban ne lepődjünk meg, ha jövőre egy tisztán spanyol Aston Martin csapatot látunk. Azt mondom nektek, hogy szerintem, ha nem lesz hely számára a Red Bullban, akkor csatlakozik Fernandóhoz az Aston Martinban – én ebben hiszek. Nincsenek igazán kemény bizonyítékaim, de ez egy megérzés, és nagyon gyakran az én megérzésem kicsit más, mint másoké. Ez tényleg jól hangzik, nagyon romantikus, nem igaz?”

Borítókép: Formula1/Facebook

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/