/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A korábbi világbajnok figyelmeztette a Mercedest Vettel szerződtetése miatt

2024. április 07. 11:36   |   Autoblog
címkék:  

Damon Hill, az 1996-os Forma-1-es világbajnok figyelmeztette a Mercedest, hogy ne szerződtesse Sebastian Vettelt Lewis Hamilton helyére.

A négyszeres világbajnok Vettelt, aki 2022 végén vonult vissza az F1-től, egyre többször hozzák összefüggésbe a Mercedes 2025-ben megüresedő helyére, miután elismerte, hogy átfutott a fején a visszatérés gondolata.

A hétvégi Japán Nagydíj előtt Toto Wolff elismerte, hogy Vettel “olyan valaki, akit soha nem lehet kizárni”, miközben a Mercedes mérlegeli a lehetőségeket.

Hill azonban azt mondja, nem “kockáztatna” azzal, hogy vajon Vettel újra megtalálja-e a legjobb formáját vagy sem, miután a visszavonulása előtti utolsó szezonjában elég nehéz időszakot élt át.

“Nagyon fényesen ragyogott egy intenzív időszakban. Aztán történt valami. Elhalványult és csak döcögött utána. Soha nem láttam már azt a formát tőle, a fiatalos Vettelt, aki dominált. A pályafutása elején nagyszerű volt. Aztán, amikor nehézzé vált a helyzet a Ferrarinál, akkor az egész egy vajúdássá vált. Te, mint csapatfőnök, megkockáztatnád, hogy vajon újra megtalálja-e a korábbi formáját? Őszintén szólva nem tenném”- mondta Hill a Sky F1-nek.

Craig Slater azonban más véleményen van, és azt állítja, hogy valóban Vettel lenne a tökéletes “beugró“, ha Andrea Kimi Antonelli még nem áll majd készen arra, hogy jövőre felkerüljön a Forma-1-be.

A Mercedes pártfogoltja, Antonelli állítólag az egyik favorit Hamilton helyére, attól függően, hogyan alakul az újonc Forma-2-es szezonja.

Borítókép: Porsche / Juergen Tap

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/